Hülya cenaze namazı kıldı

Güncelleme Tarihi:

Hülya cenaze namazı kıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hülya Avşar'ın, geçirdiği beyin ameliyatından sonra yaşamını yitiren babası Celal Avşar'ın cenazesi dün Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede Hülya Avşar çok üzgün olmasına rağmen eşi Kaya Çilingiroğlu ve diğer aile üyeleriyle birlikte ön saflarda namaz kıldı, dua etti.

Sanatçının annesi Emral Avşar ise tören boyunca durumu çok kötü olduğu için yerinden kalkamadı. Celal Avşar'ın diğer kızları Helin İsviçre'den, Leyla ise Ankara'dan cenazeye katıldı. Törene Celal Avşar'ın Kars'ın Ardahan bölgesindeki yakınlarının yanı sıra, altı erkek ve iki kızkardeşi de geldi.

Cenazeye katılanlar

Mustafa Koç ve eşi Caroline Koç, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Emrah, Muazzez Abacı, Fedon, Şahsenem, Seren Serengil, Hayko, Kerem Alışık, Gülben Ergen, Sacit Aslan, Yasemin Kutsi, Melike Demirağ, Orhan Gencebay.

Çiçek yollayanlar

Sibel Can, Bülent Ersoy ve Sezen Aksu çiçek yolladı. Ancak Avşar ailesi çiçek istemediği için tören sırasında Türk Eğitim Vakfı'ndan yedi kişilik bir ekip, bağış topladı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!