Hülya Avşar, Altın Portakal peşinde

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar, Altın Portakal peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2002 01:54

Bu yıl 39'uncusu yapılacak Altın Portakal Film Festivali için hazırlıklar son aşamaya geldi. Bu arada, katılacak filmler ve festival programı da şekillenmeye başladı.

Festivale katılacak olan filmler için son başvuru tarihi 15 Eylül olarak belirlenirken, şu ana kadar sekiz film başvurusu yapıldı. Hülya Avşar, Kenan Işık, Haldun Dormen, Behzat Uygur ve Çolpan İlhan'ın oynadığı ‘‘Yeşil Işık’’da yarışma filmleri arasında yerini aldı. Bu yılki festivalde yarışma için başvurusu yapılan uzun metrajlı diğer filmler ise şöyle: ‘‘Sır Çocukları, Martılar Açken, Uzak, İçerideki, Sarı Günler, Gönlümdeki Köşk Olmasa’’ ve ‘‘Kolay Para.’’ Kısa Metrajlı Film-Vİdeo Yarışması'na ise, çeşitli ülkelerden 133 film aday oldu.

Bu yılki jüride, film yönetmeni Erdoğan Tokatlı, film yönetmeni Mehmet Dinler, FİYAP'dan Reis Çelik, SESAM'dan Şerafettin Gür, Sine-Sen'den Hüseyin Kuzu, ÇASOD'dan Füsun Demirel, SODER'den Ekrem Bora, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen Ünlü, MESAM'dan Suavi Saygan, SİYAD'dan Murat Özen ve Veronica Divendal Kulsan Vakfı'ndan bir temsilci yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!