HSBC'den her yıl azalan faizli konut kredisi

Güncelleme Tarihi:

HSBCden her yıl azalan faizli konut kredisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2006 14:53

HSBC Bank, daha önce ihtiyaç kredilerinden başlattığı “azalan faiz” uygulamasını konut kredilerine de taşıdı. Kampanya kapsamında konut kredisi faiz oranı piyasa faiz koşulları ne olursa olsun her yıl azalacak.

HSBC'den yapılan açıklamada, uygulamayla konut kredisini HSBC Bank'tan alanlar sahip olmayı istedikleri konutlarına, her yıl daha az tutarda geri ödeme yapmanın avantajıyla kavuşacaklar.

HSBC Bank tarafından başlatılan uygulamayla 13?120 ay vadede kullanılacak YTL kredinin faiz oranı ilk yıl için aylık yüzde 1.79 olarak uygulanacak, beşinci yılın sonuna kadar her yıl 0.05 puan, izleyen yıllarda ise 0.1 puan indirilecek. Faiz 107uncu yılda yüzde 1.09’a kadar düşecek.

Piyasa koşulları ne olursa olsun, kampanya dahilinde kredi kullanan müşterilerin faiz oranlarının indirileceği bildirildi. Bu krediden yaralanmak için ise daha fazla ücret ya da komisyon ödenmesi gerekmediği bildirildi.

HSBC azalan faizli konut kredisi kapsamında, satın alınacak konutun ekspertiz değerinin yüzde 75’ine kadar, kefilsiz kredi kullanılabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!