Hızla gelen ölüm

Güncelleme Tarihi:

Hızla gelen ölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Polis ekibi ‘Şahinler’de görevli Hakan Fidancıoğlu, eğlence dönüşü motosikletiyle aşırı hız yapınca, TEM'de bariyerlere çarptı. Fidancıoğlu çok ağır yaralanırken, arkasında oturan kız arkadaşı 15 yaşındaki Banu Menşure Gür, parçalanarak can verdi.

Motosikletli trafik polis ekibi 'Şahinler'de görev yapan ve Ortaköy'den eğlenceden dönen polis memuru Hakan Fidancıoğlu'nun hız merakı, faciayla sonuçlandı. Özel motosikletiyle önceki gece eğlence dönüşü gezmeye çıkan Fidancıoğlu, aşırı hız yüzünden TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde bariyerlere çarparak parçalanırken, arkasında bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi kız arkadaşı Banu Menşure Gür feci şekilde can verdi. Fidancıoğlu ise ağır yaralandı.

Hakan Fidancıoğlu, önceki akşam iş çıkışında, Beşiktaş, Dikilitaş'taki motosikletli arkadaşlarıyla buluştu. Ortaköy Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencisi arkadaşı Gür'ü de yanına alan Fidancıoğlu, 34 CEE 07 plakalı Kawasaki marka motosikletine binip, diğer arkadaşlarıyla Ortaköy'e eğlenmeye gitti. İyi bir sürücü olan Fidancıoğlu, eğlence dönüşü TEM Otoyolu'na çıktı. Fidancıoğlu, Mahmutbey mevkiinde saatte 200 kilometre hızla giderken kontrolü kaybederek bariyerlere çarptı. Korkunç kazada, motosiklet paramparça olurken, üzerinden fırlayan Gür parçalanarak öldü. 26 yaşındaki Fidancıoğlu ise ağır yaralandı. Durumu çok ağır olan Fidancıoğlu İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polisler çevreye saçılan Gür'ün cesedinin parçaları ile polisin silahını ve motosikletin parçalarını topladılar. Gür'ün cesedi Özel Bağcılar Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Evlat acısı

Evlat acısıyla yıkılan Menşure Gür'ün anne ve babası derhal hastaneye koştular. Cengiz Gür, kızını birçok kez uyardığını belirterek, ‘‘Ortaköy'de bir grup motorsikletli genç vardı. Hakan Fidancıoğlu'yla bir süredir çıkıyordu. Daha önce birçok kez motosikletin çok tehlikeli olduğunu söylemiştim. Ama beni dinlemedi’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!