Hırsız kalbine yenildi

Güncelleme Tarihi:

Hırsız kalbine yenildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2007 12:35

Bursa'da kalp hastası hırsız, arkadaşıyla birlikte hırsızlık yaparken kendisini fark eden “sokak timi”nden kaçarken kalp krizinden öldü.

Haberin Devamı

Bursa kent merkezinde meydana gelen 5 evden hırsızlık olayının zanlısı olarak dün gözaltına alınan, aynı suçtan 44 sabıkası bulunduğu bildirilen H.K. (17), sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Doğuştan kalbinin delik olduğu, bu yüzden geçen yıl by pass operasyonu geçirdiği belirtilen H.K. ile arkadaşı Ö.Ş. (13) dün akşam Mimar Sinan Mahallesi Şiran Sokak'taki bir apartmandan ayakkabı çaldı.

Zanlılar, içinde bir çift spor ayakkabı bulunan poşetle binadan çıkarken, bölgede devriye görevi yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı “sokak timi” tarafından fark edildi.

Güvenlik güçlerinden kaçmaya çalışan Ö.Ş. kısa sürede yakalandı. Kovalamaca sırasında, bir metre yükseklikteki “çit”ten atlayarak boş araziye kaçan H.K. ise koşarken aniden yere yığıldı.

Haberin Devamı

Olay yerinde ilk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırılan H.K'nin öldüğü belirlendi.

Kalp rahatsızlığı bulunan H.K'nin, kalp krizi geçirdiğinin tahmin edildiği ve kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belirleneceği bildirildi.

Bu arada, H.K'nin ölümünün, hastane kayıtlarına “şüpheli ölüm” olarak girdiği kaydedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!