Hint işi astrolog

Güncelleme Tarihi:

Hint işi astrolog
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2003 19:51

Şebnur Kuran Balcı, yıllarca medya ve halkla ilişkiler sektöründe çeşitli görevlerde bulundu. Şu anda Hint astroloğu olarak çalışıyor. 2001 yılında Hint Astrolojisi Merkezi'ni kurdu. İnsanlar Balcı'ya iş, kariyer ve sağlık konularında başvuruyor. Birçok şirkete danışmanlık yapıyor. Balcı, yatırım kararı olmadan önce kendisine gelip danışan şirketler olduğunu söylüyor.

Şebnur Kuran Balcı, bir Hint astroloğu. Uzun yıllar gazetecilik ve halkla ilişkiler yapmış. İki yıl önce Hint Astrolojisi Merkezi'ni kurmuş. Bu merkezde, vücut çakraları (enerji merkezleri), el astrolojisi, bio enerji (evrensel hayat enerjisi), yoga, para psikoloji, feng shui, renk bilimi üzerine çalışıyor.

Bio enerjist olan Balcı, Türkiye'de medyum, falcı, büyücü ve astrolog kavramlarının birbirine karıştırılmasından yakınıyor.

Bu işe başlaması çocukluğuna kadar gidiyor. Altıncı hissinin çok gelişmiş olduğunu ve gelecekte olabilecek birçok şeyi önceden görebildiğini iddia ediyor. Küçükken bu özelliklerinin farkında olmayan Balcı, üniversite birinci sınıftayken kendini keşfetmeye başlamış.

1962 Şanlıurfa doğumlu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nden mezun. Bütün aile çevresi avukat olduğundan ailesi hep bu mesleği seçmesini istemiş. Ama, hiçbir zaman avukat olmayı düşünmemiş. Üniversitede okurken Tercüman gazetesinde muhabir olarak çalışmaya başlamış. Daha sonra Günaydın gazetesinde, Nokta dergisinde ve çeşitli televizyon kanallarında çalışmış. Ardından halkla ilişkiler sektörüne geçmiş. Bir yandan çalışırken diğer yandan Hint astrolojisi konusunda eğitimler almış. Hindistan'a gitmesi hayatını değiştirmiş:

‘‘1998'da Hint felsefesi üzerine eğitim aldım. Önce birtakım deneyimlerden geçtim. Hindistan'daki gurular duygusal arınmayı sağlayana kadar astrolog olarak çalışmama izin vermediler. Egomun henüz hazır olmadığını söylediler. Hazır hale geldim ve gurulardan gerekli izni aldım. Eylül 2001'de kendi merkezimi açtım.‘‘

Hindistan'da aldığı eğitimden sonra insan vücudundaki 'aura' denen manyetik alanları görebildiğini kaydediyor. Bio enerji sayesinde vücutta bulunan beyinsel ve fiziksel olayları değerlendirebiliyor.

Balcı, ayda 300 kişiye fal bakıyor. İnsanların genellikle kendisine iş, kariyer ve sağlık konularında başvurduğunu dile getiriyor. Sağlıkla ilgili olabilecek pek çok şeyi bildiğini ve birçok insanı hastalıklardan kurtardığını iddia ediyor.

Aldığı eğitimler ölçüsünde hiç kimsenin kaderiyle oynamaması gerektiğini öğrenmiş. Müşterilerine ölümle ilgili bilgileri söylemiyor. Klasik anlamda yapılan, bir kişiye ne kadar yaşayacağını, kaç çocuğu olacağını veya hayatında şunlar olacak demenin hiçbir anlamının olmadığından söz ediyor. Değiştirilebilen ve değiştirilemeyen kader olduğunu belirterek, insanların kendi hataları sonrasında yaptıklarını kadere yüklemelerini anlamsız buluyor. Bir sınava çalışmanın ya da bir iş anlaşması yapmanın insanların kendilerinden kaynaklandığını dile getiriyor.

‘‘İnsanlara hayatlarıyla ilgili doğru kararlar almaları konusunda danışmanlık yapıyorum‘‘ diyor.

Balcı doğuştan gelen bio enerjiye sahip olduğunu anlatıyor. Yalnızca eğitimle astrolog olunamayacağını, üçüncü göz diye tabir edilen duru görüye sahip olunması gerektiğini belirtiyor.

İnsanları yoga, meditasyon, bio enerji, feng shui konularında bilinçlendirmek istiyor. Bundan sonraki hedefi bu konularda ücretsiz seminerler vermek. Reiki, yoga, meditasyon sayesinde insanların hayatının daha olumlu hale geleceğini düşünüyor.

Bilgi için: 0212 212 78 06

ŞİRKETLERE DANIŞMANLIK

Hint astroloğu Şebnur Kuran Balcı, şirketlerin de kendisine başvurduğunu ve danışmanlık yaptığını belirtiyor. En çok avukatlar, diş doktorları, psikolog ve psikiyatrların başvurduğunu söylüyor. Şirketler yeni yatırımları, avukatlar davaları hakkında Balcı'ya danışıyor. 'İşlerim ters gidiyor', 'üzerimde büyü var' diyerek başvuranlar da oluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!