Hiçbirşey annenin yerini dolduramaz

Güncelleme Tarihi:

Hiçbirşey annenin yerini dolduramaz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Türkiye'nin annelerin özeni sayesinde sevgi, saygıya dayalı ilişkilere ve güçlü bağlara sahip huzurlu bir toplum olduğunu kaydederek, ‘‘Annelerimiz, ilk öğretmenlerimizdir’’ dedi. Demirel dün yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

‘‘Annelik, başka hiçbirşeyle karşılaştırılamayacak çok yüce bir duygudur. Annelerimizin kendilerini hiçe sayarak bize gösterdikleri ihtimamın yerini hiçbirşey alamaz. İnsanın dünyada ödeyemeyeceği tek ve en büyük borç annesine olan borcudur. İnsan olarak dünyada yapabileceğimiz en iyi şey, annelerimize fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek, hayatlarının her aşamasında huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamaktır.’’

Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Hikmet Çetin, sevginin, şefkatin, özverinin simgeleri olan bütün annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, ‘‘Annelerin varlığı sevginin, dostluğun, barışın da en güçlü güvencesidir’’ dedi.

DYP Genel Başkanı Tansu Çiller de annelerin haklarının ödenemeyeceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Anneler Günü'nü, anne titizliğinin, anne özlemlerinin toplumsal boyuta yansıtıldığı bir gün olarak anlamak gerektiğini belirtti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!