Hezarfen'e CD Kitap

Güncelleme Tarihi:

Hezarfene CD Kitap
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 1997 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Kanatlarımın Altında filminin CD kitabı piyasaya çıktı. Umut Sanat Ürünleri, BMG ve Boyut Yayınları tarafından Türkiye'de ilk kez oluşturulan bu yayın, filmin müziği ve filmle ilgili bilgileri günümüz dinleyicisine ve geleceğe farklı bir boyutta aktarmayı amaçlıyor. Filmden sahneler ve diyaloglar ile filme dair yazıların şık bir dizayn içinde sunulduğu kitap, son bölüme yerleştirilmiş olan ve film müziğini içeren CD ile tamamlanıyor.

Halk oyunlarında yeni sezon

Kadıköy'ün en eski kurumlarından İstanbul Folklor Merkezi yeni sezona başlıyor. Kadıköy'ün merkezinde, Nikah Dairesi karşısındaki yeni yerinde yeni ve eski üyelerine hoşgeldin diyor. Merkezin yöneticisi Tuncay Akar, bu yıl da kursların üç grup halinde açılacağını söylüyor: Cumartesi ve pazar günleri çocuk grubu (7-13 yaş), öğrenci grubu (14-20 yaş) ve yetişkinler grubu... Bugün 900'ü çocuk olmak üzere 1200 üyesi bulunan İstanbul Folklor Merkezi, kurulduğu 1980 yılından itibaren tam altı bin kişiye halkoyunları öğreten köklü bir kurum.

Antika kitap müzayedesi

Librairie de Pera, 23. antika kitap, gravür, harita, özgün baskı ve resim müzayedesini bugün saat 13.30'da Pera Palas Oteli'nde gerçekleştiriyor. Müzayedede yine antika ve nadir kitaplarla, gravürler, haritalar, yazmalar, tanınmış ressamların yağlıboya ve suluboya resimleri, özgün baskıları yeralıyor. Bazıları şöyle: Ruhi Arel, Nuri İyem, Fikret Mualla, Abidin Dino, İlhan Berk, Metin Eloğlu gibi sanatçıların desenleri, suluboya, yağlıboya resimleri, özgün baskıları... Sadrazam Hüseyin Hilmi Paşa kütüphanesinden çıkma kitaplar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!