Heyecan dorukta

Güncelleme Tarihi:

Heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2006 00:00

Star TV'de geçen sezonun sonuna doğru yayınlanmaya başlayan "Kaybolan Yıllar", yarın akşam Star TV'de yeni bölümüyle ekrana gelecek. Geçen sezon finalinde patlayan silahların ardından kimlerin hayatta kaldığı, dizinin yarın akşam Star'da saat 20.00'de ekrana gelecek bölümünde yanıt bulacak."Kaybolan Yıllar" kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Senaryosu'nu Sergin Akyaz'ın yazdığı, yönetmenliğini Zeynep Günay'ın üstlendiği, Burak Hakkı, Yeşim Büber, Saruhan Hünel ve Fikret Hakan'ın başrollerini üstlendiği "Kaybolan yıllar"ın yeni bölümleri bu cumartesi günü Star TV'de ekrana gelecek.

/images/100/0x0/55ea0abcf018fbb8f8665677
Yetimhanede yolları düğümlenen üç çocuğun öyküsünü konu alan dizinin başrolündeki Yeşim Büber, "Bir projeyi kabul ederken, reyting kaygısından çok, ortaya koyacağı oyunu düşünürüm" diyor. İz bırakacağına inandığı bu projede yer almaktan mutlu olduğunu dile getiren genç oyuncu, "Dizi çekmek ticari bir iş. Zarar ediyorsanız, o zararın altından kalkamayacaksanız projeniz sürmez. Ama bir de oyuncu cephesi var. Onların alın teri, emeği, her şeyden önemlisi 'en iyisi olsun' gayretleri de var. Bunun gözardı edilmemesi gerekir" diyor. Projeyi kabul etmesindeki en önemli nedeninin oynadığı karakter olduğunu söyleyen Büber, "Yetimhanede büyümüş, daha sonra bir aileye evlatlık verilmiş birini oynuyorum. Okuyup doktor olmuş, bir evlilik yapmış ama mutluluğu yakalayamamış narin bir tip. Ne istediğini bilen, fakat bunu bir biçimde elde edememiş, bunun mücadelesini vermeye hazır bir karakter" diyerek rolünü anlatıyor.

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!