Heyecan dorukta

Güncelleme Tarihi:

Heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 1997 00:00

Haberin Devamı

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen ‘‘Best Model Of The World’’ yarışmasının finalistlerinde heyecan dorukta. Mankenlik kariyerleri açısından son derece önemli olan 13 Aralık gecesini sabırsızlıkla bekleyen 67 ülkenin 76 yarışmacısı, yoğun geçen kamp süresinin en güzel anlarını, birlikte eğlendikleri zaman yaşıyor. Geçtiğimiz akşam Etiler O Bar'da düzenlenen davette doyasıya eğlenen finalistler, önceki gün de Klassis Otel'de stres attı. Havuza giren ve prova yapan güzeller, Fitness Center'da alet çalıştı.Kanal D'den canlı yayınlanacak yarışmada ülkemizi temsil edecek olan Deniz Akkaya ve Kenan İmirzalıoğlu da, birbirlerinin en büyük destekçisi. Diğer finalistlerle de dostluklar kuran Deniz ve Kenan, iyi bir ev sahibi olmak için de ellerinden geleni yapıyor. Neşe Erberk Ajans'a bağlı 1.5 yıldır mankenlik ve fotomodellik yapan Deniz Akkaya, Amerikan Filolojisi'nde okuyor. 2 yıldır Deniz Tüney Ajans'a bağlı podyuma çıkan Kenan İmirzalıoğlu ise, Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde öğrenim görüyor.

Danimarkalı manken

Yarışmacılar arasında, düzgün fiziği ve enerjik yapısıyla dikkat çeken Danimarkalı manken Daniela Walz, eczacılık eğitimi alıyor. Üç yıldır mankenlik ve fotomodellik yapan 18 yaşındaki Daniela, 1.70 cm. boyunda ve 90-59-89 ölçülerine sahip.

Best Model finalistleri yorgunluk attılar

Klassis Otel'de neşeli bir gün geçiren finalistler, yoğun geçen kamp programının yorgunluğunu biraz olsun üzerlerinden attılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!