Her şey reklammış

Güncelleme Tarihi:

Her şey reklammış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2005 01:55

Alanya’da kaçırılıp işkence gördüğünü ileri süren şarkıcı İnci Doğan’ın, tüm bunları reklam amacıyla arkadaşlarıyla birlikte yaptığı ortaya çıktı.

Pop şarkıcısı Ozan Orhon’un sevgilisi olarak adını duyuran şarkıcı İnci Doğan (33), vokalisti Dilek Acar ve yakın arkadaşı, ‘Şuşu’ lakaplı şovmen Şefik Ramazan Dumlu ile iş aramak için Alanya’ya geldi. 10 Mayıs gecesi Acar ve Dumlu, polise İnci Doğan için kayıp ihbarı yaptı. Doğan 4 gün sonra, bir sokakta yarı baygın bulundu. Yüzünde sigara izleri, vücudunun her yerinde çizikler bulunan Doğan, hastaneye kaldırıldı.

Hap yuttu, midesi yıkandı

Kendisini 3 kişinin kaçırdığını söyleyen İnci Doğan, hücre gibi bir yerde işkence yaptıklarını iddia etti. Olaydan şüphelenen polis düzmece bir kaçırma planıyla karşılaşınca, İnci Doğan ile arkadaşlarını gözaltına aldı. Yakalanma sırasında şov yapan Doğan, panik atak haplarından birkaç tane birden yutunca hastaneye kaldırıldı. Midesi yıkanan Doğan, polisin her ifade alma girişiminde baygınlık geçirdi. Geceyi hastanede geçiren Doğan, dün sabah sorgulandı. Kaçırılıp işkence gördüğünü ileri süren İnci Doğan’ın, gündeme gelmek için arkadaşlarıyla birlikte hazırladıkları senaryoyu oynadıkları belirlendi.

Alanya Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, ‘Bu olay bizim için namus davasıydı, çözdük. Dumlu ve Acar, olayın reklam amaçlı olduğunu itiraf etti. Aslında basit bir kaybolma olayı olarak başlamış, ancak medya ilgi gösterince bu senaryoyu oynamışlar’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!