Hemzemin geçitte motor durdu: 5 ölü

Güncelleme Tarihi:

Hemzemin geçitte motor durdu: 5 ölü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2004 01:36

İşçi taşıyan kamyonetin motoru raylardan geçerken aniden durdu. Hızla gelen trenin çarpıp parçaladığı araçtan 5 ceset çıkarıldı.

AKHİSAR’daki hemzemin faciası, dün sabah saat 06.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi yakınlarındaki Kayalıoğlu Kasabası’nda meydana geldi. Ankara’dan İzmir yönüne giden Mavi Tren, bariyersiz hemzemin geçitte, bir seramik fabrikasında çalışan işçileri taşıyan 35 P 0615 plakalı kamyonete çarptı. Yaklaşık 20 metre sürüklenen kamyonet parçalanırken, Bahri Bülbül (37), Halil İbrahim Turan (37), Mehmet Tan, (28), Şahin Dadaş (39) ve mühendis Gökhan Arslan (27) öldü. Cemal Tavşan, Hasan Sabri Demirci ile Adnan Gelir ise yaralı kurtuldu. Treni görüp son anda kamyonetten atlayan 5 işçi ise uzun süre şoku atamadı.

Son anda atladılar

Kazadan sağ kurtulanlar, ‘Kamyonet hemzemin geçide girince bir anda stop etti. Sürücü yeniden çalıştırmak isterken birkaç saniye sonra tren geldi ve büyük bir gürültüyle çarpışma meydana geldi. Yaşamamız mucize’ dedi. Kazadan yara almadan kurtulan kamyonet sürücüsü Necmi Gölmez gözaltına alındı. Soruşturma başlatılırken Mavi Tren kamyonet enkazının kaldırılmasıyla yoluna devam etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!