Helikopter kazasında ölenlerin mezarları yaptırıldı

Güncelleme Tarihi:

Helikopter kazasında ölenlerin mezarları yaptırıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2010 15:24

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin kent merkezinde bulunan mezarları yaptırıldı. Ziyaret için gelen yakınları mezar taşlarına sarılıp gözyaşı döktü.

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi yakınlarında 25 Mart 2009’da düşen helikopterde, Muhsin Yazıcıoğlu ve pilot Kaya İstektepe ile birlikte hayatını kaybeden ve Sivas’ta kendileri için hazırlanan özel mezarlığa defnedilen BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya ve İHA Muhabiri İsmail Güneş’in mezarları belediyenin çalışması ile yapıldı.
Yeniden düzenlemenin ardından partililer ve kazada ölenlerin yakınları kabirleri ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve başkan yardımcıları da katıldı. Kazada kaybettikleri yakınlarının mezarları başında toplanan aileler dua okuyup gözyaşı döktü. Kazada ölenler arasında yer alan Murat Çetinkaya'nın henüz 3 yaşında olan kızı Şevval da sık sık babasının mezarını okşayıp sevdi. İl Başkanı Erhan Üstündağ'ın babası Faruk Üstündağ, oğlunun mezarı başında baygınlık geçirdi. Partililerin yardımıyla suyla ayıltılmaya çalışılan Üstündağ, mezarın yanından başka bir alana götürüldü. İHA Muhabiri İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneş de programa dahil oldu. Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ardından mezarlık ziyareti sona erdi. Programa katılanlar ölenlerin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!