Hayat Şarkısı dizisi 16. son bölüme damga vuran sahne!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi 16. son bölüme damga vuran sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 09:52

Hayat Şarkısı 16. son bölümde herkesi ekrana kilitledi. Dün akşam yayınlanan dizide Hülya ve Kerim'in yakınlaşması büyük yankı uyandırdı. Kerim'i terk etme kararı alan Hülya'nın ayrılığı uzun sürmedi. İşte Hayat Şarkısı son bölümde yaşananlar..

Hayat Şarkısı dün akşam 16. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Hayat Şarkısı dizisinde ayrılma kararı alan Hülya ve Kerim arasında yaşananlar herkesi ekrana kilitledi. İşte Hayat Şarkısı son bölümde izleyemedikleriniz..

Haberin Devamı

Hülya, Kerim'i terk ediyor!

Hülya, Kerim’in kendisini seveceği ile ilgili tüm umutlarını tüketmiş olarak hem evden ayrılır hem de Kerim’i terk eder. Hülya’nın kendisini terk edebileceğini hiç düşünmeyen Kerim, şaşkına döner. Ancak bu arada Hülya’nın kendisine bıraktığını söylediği ayrılık hediyesinin peşine düşer.

Mahir, Müfit ve Zeynep’in elindeki tüm kozları almıştır ve yıllardır Bayram’a şantaj yapmalarını sağlayan belgeleri Kerim’e teslim eder. Cevher Ailesi, sevinç içerisinde Hülya’nın başarısını kutlarken Kerim düşüncelidir; Hülya, bu işleri nasıl başarmaktadır ve daha bilmediği neler vardır öğrenmek niyetindedir.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLE

HAYAT ŞARKISI 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 HAYAT ŞARKISI 16. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep, herkesin sonunu getirecek bir plan yapıyor!

Hülya ve Mahir’in planları umdukları gibi sonuçlanmamıştır ve Müfit tarafından yakalanmışlardır. Hülya, çok zor bir duruma düşmüştür. Acilen, gece yarısı Müfit’in ofisinin önünde, üstelik yanında Mahir ile ne yaptığını Kerim’e ve Cevher Ailesi'ne açıklayacak bir sebep bulmak zorundadır.

Melek’e ulaşamayan Hüseyin, çok endişelidir ve Melek’i bulmak için her çareye başvurmaktadır. Zeynep ise, Hüseyin ile bir aile olarak kalma ümidini kaybetmektedir. Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek’e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.

HAYAT ŞARKISI 15.BÖLÜM İZLE

 HAYAT ŞARKISI'NDA YENİ OYUNCULAR

Hayat Şarkısı’ ndaki Filiz karakterinin ablası olarak diziye katılan Filiz Ahmet; "Severek takip ettiğim bir diziydi, kadrosuna katılmış olmaktan dolayı mutluyum” derken, Melek karakterinin eski bir arkadaşı Kemal olarak diziye katılan Uğur Karabulut ise “Bu salı Hayat Şarkısı'na Kemal karakteriyle dahil oluyorum. Kemal'in kimlerle nasıl bağlantıları var, hangi dengeleri nasıl etkileyecek hep beraber göreceğiz.” dedi.

Hayat Şarkısı dizisi 16. son bölüme damga vuran sahne

Hayat Şarkısı dizisi 16. son bölüme damga vuran sahne

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dizisi 16. son bölüme damga vuran sahne

 

 

BAKMADAN GEÇME!