Hayat Åžarkısı dizisi 15. bölüm fragmanında ÅŸok!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi 15. bölüm fragmanında şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 09:55

Hayat Şarkısı 15. bölüm fragmanının yayınladı. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı dizisinde heyecan dorukta. Hülya nasıl bir işe bulaşıyor. Hayat Şarkısı 15. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar haberimizde.

Hayat Şarkısı 15. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Salı akşamı son bölümü ile ekrana gelen Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Melek'in kaçırılması son bölüme damga vurdu. İşte Hayat Şarkısı 15. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları..

Haberin Devamı

 

Melek'in kaçırıldığını öğrenen Hülya, ablasını bulmak için ortağı Mahir ile yola çıkar. Zeynep ve babası Müfit'in bunu yaptığını öğrenen Hülya, Cevher Ailesi'nden yardım ister. Melek ise, kapatıldığı yerden kaçmayı başarır.

Hülya, Kerim ile ilişkisinin nereye gittiğini görmek için birbilerine iki ay süre tanır. Bu sürede, Kerim'in karar vermesini bekler. Kerim'in kafasını karıştıran nokta ise, Hülya'ya tutamayacağı bir söz vermektir.

HAYAT ŞARKISI 15. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLE

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melek, lokantayı kapatarak ortadan kaybolmuştur. Hülya, ablasının kaybolduğunu duyunca hem ablasının sırlarını hem de Bahar bebeğin kime ait olduğunu öğrenmek için Nilay’ı sıkıştırmaya karar verir. Mahir ise, Melek’i bulma görevini üstlenir.

Haberin Devamı

Nilay’ın da bebek konusunda kendi dertleri vardır. Nilay’ın ailesi, kızlarının bir bebeği olduğunu duymuş ve Nilay’ın peşine düşmüştür. Mahir’in yaptığı araştırma sonucunda, Melek’in kaçırıldığı ortaya çıkar.

Hülya, kardeşini kaçıranların kimliğini öğrenince Bayram’dan yardım ister. Bayram ve Kerim, Melek’i kurtarmak için birlikte yola çıkarlar. Hülya ise, kendi yöntemleri ile kaçıranlara bedel ödetmeye karar vermiştir.

Â

Hayat Şarkısı dizisi 15. bölüm fragmanında şok

Hayat Şarkısı dizisi 15. bölüm fragmanında şok

BAKMADAN GEÇME!