Hayat Şarkısı dizisi 15. son bölümde Kerim'e büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi 15. son bölümde Kerime büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 08:27

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı dün akşam 15. bölüm ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Hayat Şarkısı son bölümde Hülya, Kerim'i terk ettiğini söylüyor. Kerim ise büyük şokta. Yeni bölümde neler olacak merak konusu. Hayat Şarkısı son bölümde yaşananlar haberimizde.

Hayat şarkısı 15. bölüm ile izleyenleri ekranlara kilitledi. Zeynep'in palnı herkesin sonunu getiriyor. Hayat Şarkısı 15. bölümde sürpriz oyuncularda vardı. İŞte Hayat şarkısı 15. bölüm ile ilgili detaylar...

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 15.BÖLÜM İZLE

Zeynep, herkesin sonunu getirecek bir plan yapıyor!

Hülya ve Mahir’in planları umdukları gibi sonuçlanmamıştır ve Müfit tarafından yakalanmışlardır. Hülya, çok zor bir duruma düşmüştür. Acilen, gece yarısı Müfit’in ofisinin önünde, üstelik yanında Mahir ile ne yaptığını Kerim’e ve Cevher Ailesi'ne açıklayacak bir sebep bulmak zorundadır.

Melek’e ulaşamayan Hüseyin, çok endişelidir ve Melek’i bulmak için her çareye başvurmaktadır. Zeynep ise, Hüseyin ile bir aile olarak kalma ümidini kaybetmektedir. Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek’e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.

 HAYAT ŞARKISI 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

Haberin Devamı

 HAYAT ŞARKISI'NDA YENİ OYUNCULAR

Hayat Şarkısı’ ndaki Filiz karakterinin ablası olarak diziye katılan Filiz Ahmet; "Severek takip ettiğim bir diziydi, kadrosuna katılmış olmaktan dolayı mutluyum” derken, Melek karakterinin eski bir arkadaşı Kemal olarak diziye katılan Uğur Karabulut ise “Bu salı Hayat Şarkısı'na Kemal karakteriyle dahil oluyorum. Kemal'in kimlerle nasıl bağlantıları var, hangi dengeleri nasıl etkileyecek hep beraber göreceğiz.” dedi.

Hayat Şarkısı, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de…  

HAYAT ŞARKISI 15. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLE

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melek'in kaçırıldığını öğrenen Hülya, ablasını bulmak için ortağı Mahir ile yola çıkar. Zeynep ve babası Müfit'in bunu yaptığını öğrenen Hülya, Cevher Ailesi'nden yardım ister. Melek ise, kapatıldığı yerden kaçmayı başarır.

Hülya, Kerim ile ilişkisinin nereye gittiğini görmek için birbilerine iki ay süre tanır. Bu sürede, Kerim'in karar vermesini bekler. Kerim'in kafasını karıştıran nokta ise, Hülya'ya tutamayacağı bir söz vermektir.

Hayat Şarkısı dizisi 15. son bölümde Kerime büyük şok

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dizisi 15. son bölümde Kerime büyük şok

 

BAKMADAN GEÇME!