Havvanur için 'Varım' dedi

Güncelleme Tarihi:

Havvanur için Varım dedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2010 01:00

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde vücudunda derin yanık izleri bulunan 8 yaşındaki Havvanur Kazık'a, ‘Var mısın Yok musun’ adlı yarışma programının yapımcısı Acun Ilıcalı yardım eli uzattı. Tedavisi için ameliyat olması gereken Havvanur'a yardım için yapılacak programda, Brezilyalı top model Alessandra Ambrosio yarışacak.

Haberin Devamı

5 YILDA 28 AMELİYAT GEÇİRDİ 

Fethiye'nin Çamköy Beldesi'nde 5 yıl önce evde kibritle oynarken elbisesinin tutuşması sonucu vücudunun çeşitli bölgeleri yanan Havvanur Kazık'ın olaydan sonra vücudunda derin yanık izleri oluştu. Ali İhsan ve Saliha Kazık çiftinin iki kız çocuğundan biri olan Havvanur, yardımseverlerin katkısıyla bugüne kadar 20'den fazla ameliyat geçirdi, ancak tedavi için yeterli olmadı. Ailesinin zor şartlarda tedavisini devam ettirmeye çalıştığı Havvanur için umutlar tükenirken, sevindirici haber yapımcı Acun Ilıcalı'dan geldi.

‘Var mısın Yok musun’ adlı yarışma programı için küçük Havvanur ve ailesini İstanbul'a davet eden Ilıcalı, elde edilen gelirle minik kızın tedavisine katkıda bulunacak. Yarışmacı olarak Brezilyalı top model Alessandra Ambrosio'nun katılacağı programda stüdyoda sadece Fethiye'den gelecek konuklar yer alacak. Yarışmada ünlü mankenin para kazanamaması olasılığını da göz önüne alan Ilıcalı, özel bir hastane ile görüşerek küçük kızın ameliyatını garanti altına aldı.
Yarın akşam yayınlanacak program için Ilıcalı'nın ekibi Fethiye'ye gelirken, Havvanur için bazı çekimler yapıldı. Stüdyoda yer alacak konukların da belirlendiği çekimlerin ardından 150 kişi otobüsle İstanbul'a götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!