Hatay'da lastiği patlayan şüpheliler park halindeki aracın yedek lastiğini çaldı

Güncelleme Tarihi:

Hatayda lastiği patlayan şüpheliler park halindeki aracın yedek lastiğini çaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2026 09:23

Samandağ ilçesinde gece saatlerinde araçlarının lastiği patlayan ve açık lastikçi bulamayan 4 şahıs, park halindeki başka bir aracın yedek lastiğini sökerek kendi araçlarına taktı.  

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı

Olay; 26 Haziran günü gece saatlerinde Samandağ ilçesi Deniz Mahallesi Ganim Canbolat Caddesi üzerinde yaşandı. Park halindeki aracının yedek lastiği çalınan vatandaş durumu polis ekiplerine bildirdi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahısların H.T., H.A.Ö., A.P. ve S.A. oldukları belirlendi. Şahıslar ile yapılan görüşmede; araçlarının lastiklerinin patladığını ve gece saatleri olduğu için lastikçi bulamadıklarını bu durum üzerine park halindeki aracın yedek lastiğini sökerek kendi araçlarına taktıklarını söylediler.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Çalınan lastik ise araç sahibine teslim edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!