Maske yasağı ne zaman kalkacak? Hastanede maske takmak zorunlu mu? Güncel bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Maske yasağı ne zaman kalkacak Hastanede maske takmak zorunlu mu Güncel bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2022 01:43

Maske yasağının ne zaman kalkacağı son gelişmeler ile takip ediliyor. Vaka sayısının uzun süre sonra iki gün arka arkaya binin altına inmesiyle, hastanelerde maske yasağı, pek çok vatandaşın gündeminde yer almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs vaka sayısına işaret etmesiyle birlikte gözler, vaka sayısındaki son duruma çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ‘Maske zorunluluğu toplu taşıma araçları ve sağlık kuruluşlarında vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir.' demişti. Peki, hastanede maske takmak zorunlu mu? İşte, sağlık kuruluşlarında maske zorunluluğu hakkında ayrıntılar.

Haberin Devamı

Hastanelerde maske yasağının devam edip etmediği merak ediliyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında başlayan maske yasağı hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maskenin kaldırıldığı yerler hakkında detaylı bilgi verdi. Peki, hastanelerde maske yasağı kalktı mı? İşte son durum

HASTANELERDE MASKE YASAĞI KALKTI MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada 'Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır. Maske zorunluluğu toplu taşıma araçları ve sağlık kuruluşlarında vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir.' dedi.

BAKMADAN GEÇME!