Hastanede doğurduğu bebeğini çöpe attı

Güncelleme Tarihi:

Hastanede doğurduğu bebeğini çöpe attı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2010 16:19

KARS merkeze bağlı Karacaören Köyü'nde zihinsel engelli 23 yaşındaki K.K., Psikiyatri Servisi'nde yatan annesi 65 yaşındaki T.K.'nın yanında refakatçi olarak kaldığı Devlet Hastanesi'nde kendi kendi doğum yaptıktan sonra erkek bebeği çöpe attı. Polisin bulduğu bebek tedavi altına alınırken, K.K.'nın tecavüze uğradığı belirlendi.

Haberin Devamı

Merkeze 8 kilometre uzaklıktaki Karacaören Köyü'nde oturan T.K., 3 gün önce Kars Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde tedavi altına alındı. T.K.'nın yanına engelli kızı K.K. da refakatçi olarak kalmaya başladı.

Bu sabaha karşı saat 03.30 sıralarında K.K., annesinin yattığı odada kendi kendisine doğum yaparak bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Çocuğu servis koridorunda bulunan çöp kutusuna atan K.K., daha sonra odaya döndü.

Bu arada ortalığın kan gölüne döndüğünü fark eden servis hemşireleri, bebek ağlaması sesi duydu. Çöp kutusuna bakan hemşireler, hemen hastane polisine haber verdi. Emniyet Müdürlüğü'nden gelen ekipler, çöp kutusundaki erkek bebeği çıkardı. Bebek hemen Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'ne gönderilirken, kan izlerini izleyen polisler, K.K.'nın bulunduğu odaya girdi.

Kanlar içinde odada yarı baygın halde bulunan K.K., doktorlar tarafından Doğumevi Hastanesi'ne gönderildi. Çok kan kaybeden ve hemen ameliyata alınan K.K.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kuvöze konulan bebeğin de hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, zihinsel engelli K.K.'ya kimin tecavüz ettiği tespit edilmeye çalışılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!