Hasan Doğan'ın ailesi ve Cihan Kamer'den açıklama

Güncelleme Tarihi:

Hasan Doğanın ailesi ve Cihan Kamerden açıklama
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2009 19:15

Atasay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer ve eski Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ailesi, gündemi meşgul eden Eyüp'teki arsa olayıyla ilgili ortak bir açıklama yaptılar.

Yazılı açıklamada, bugün türlü internet sayfalarında “O arsada Ali Cengiz oyunu mu var?” başlıklı haberler yayımlandığı belirtilerek, “Daha önce de defalarca açıkladığımız üzere, Eyüp ilçesinde yer alan arsanın TFF'ye (Futbol Federasyonu) bağışlanmasına yaklaşık 2 ay önce karar vermiş, arsa bağışlama günü olarak merhum Hasan Doğan'ın TFF Başkanlığı'na seçilmesinin 1. yıldönümünü belirlemiştik. Üzülerek görüyoruz ki bazı çevreler, dayanaksız, spekülatif, etik dışı karalamalar üzerinden, tamamen kamuoyunu yanıltarak küçük seçim hesaplarıyla bu arsaya ve arsanın bağışına dönük iddialarına devam etmektedirler” denildi.

Haberlerde, arsanın, 2 yıl içinde amacına uygun değerlendirilmediği takdirde eski sahiplerine iade edileceği kaydıyla verildiğinin öne sürüldüğü ifade edilen açıklama şöyle:
“Başta bu iddiayı ortaya atan şahsa ve bu haberi yayımlayan basın kuruluşlarının dikkatine şunu sunmak isteriz. Henüz arsanın devriyle ilgili protokol hazırlıkları sürmektedir ve protokolde, asla bu içerikte bir madde söz konusu değildir.
TFF yönetimi de bizler gibi söz konusu arsa üzerinde futbol akademisi yapılması konusunda kararlıdır. Basın kuruluşlarından beklentimiz, siyasi hesaplar uğruna kişisel hakları ihlal etmekten, onur kırıcı suçlamalarda bulunmaktan kaçınmayan söz konusu kesimlerden gelen açıklamaların yansıtılmasında hassasiyet göstermeleridir.
İtibarımızı zedeleyecek her türlü asılsız açıklama ve haberlerle ilgili, bundan sonraki dönemde gerekli hukuksal süreçlere başvuracağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!