Hande mikrofonu sahneye fırlattı

Güncelleme Tarihi:

Hande mikrofonu sahneye fırlattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2007 13:31

Almanya'da ilk kez düzenlenen, ünlü Türk şarkıcılarının verdiği "Dev Konser" beklenen ilgiye görmedi. Gelsenkirchen kentindeki FC Schalke 04 kulübünün stadyumu olan Veltins Arena'da düzenlenen konserde Serdar Ortaç, Hande Yener, Ebru Gündeş, Muazzez Ersoy, Sinan Özen ve Keremcem gibi ünlü isimler yer aldı.

Konserde "Anadolu Ateşi" de 100 kişilik ekibiyle gösteri sundu. Anadolu Ateşi'nin gösterisinden sonra sahneye çıkan Hande Yener, izleyicilere moralinin bozuk olduğunu, müzik aletlerinde meydana gelen teknik arızadan dolayı sahne arkasında büyük tartışmalar çıktığını belirtti.

Bir ara morali iyice bozulan sanatçı, mikrofonu sahneye atarak, müzisyenlere ağır eleştirilerde bulundu. Yener, izleyicilerden özür diledi ve "Ben böyle şey görmedim, bu ne rezalet. Benden kaynaklanan bir durum yok" diyerek sahneyi terk etti.

Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Uyum Bakanı Armin Laschet'in de katıldığı konser beklenen ilgiyi görmedi. 60 bin izleyici beklenen konsere yaklaşık 15 bin kişi geldi.

Konserin organizatörü Ertekin Aykaç, elde edilen gelirlerden yoksul çocuklara 50 bin avro bağış yaptıklarını açıkladı.
Konser bitmeden, Yener'in sahnede olduğu sırada basın toplantısı düzenlenmesi de eleştirilere neden oldu. Aykaç, basın toplantısında, beklenen katılımın olmamasına rağmen konserin iyi geçtiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!