Hamile kadın seksidir!

Güncelleme Tarihi:

Hamile kadın seksidir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Demi Moore ve Brigitte Nielsen'den sonra Cindy Crawford da Moore'un ünlü pozunu tekrarlayarak hamile haliyle çıplak fotoğraf çektirdi. Hal böyle olunca da yeni bir trendin ortaya çıktığı da anlaşılmış oldu.

Eskiler, bebek bekleyen genç kadınların güzelleştiklerini söylerler. Bu söylemi yadırgayanlar da olabilir. İncecik bir vücudun şişmanlayıp şekil değiştirmesinin bir kadını güzelleştirmeyeceği düşünülür. Dahası hamile kadınların vücutlarını gizleyecek özel hamile giysilerini kullanmaları önerilir.

Son yıllarda kadınlar bu geleneği değiştirme yolunda önemli bir adım attılar. Moda yaratıcıları da bebek bekleyen kadınların fiziksel durumlarını gözler önüne seren giysiler hazırlayınca, hamileliği sergilemek de moda oldu. Çok değil bir kaç yıl kadar önce Demi Moore, sekiz aylık hamileyken ‘‘Vanity Fair‘‘ dergisine çıplak poz vermişti. Demi Moore'un bu davranışını onaylamayanlar çoğunluktaydı. Ama kısa bir süre sonra Brigitte Nielsen de çıplak hamile fotoğrafı çektirince, kadınların ve erkeklerin hamileliğin sergilenmesi konusuna bakış açıları değişmeye başladı. Erkekler bebek bekleyen kadının çıplak fotoğraflarının tiksindirmediğine aksine kadını daha seksi yaptığına karar verdiler.

Demi Moore ve Brigitte Nielsen'den sonra Cindy Crawford da Demi Moore'un ünlü pozunu tekrarlayarak fotoğraf çektirdi. Cindy Crawford'un çıplak fotoğrafı dergi kapaklarında yayınlandı. İnternet'ten genç kadına suçlayıcı mesajlar yağmaya başlayınca, Cindy Crawford, kendini savunmak istedi. ‘‘ Ben bu pozu verirken, büyük bir içtenlikle gerçeği herkesin görmesini amaçladım. Hamile bir kadının vücudunun çirkinleştiğini kabul etmiyorum. Tam tersine kadın karnında taşıdığı bebekle çok daha çekici oluyor‘‘ dedi.

Hamileyken çıplak fotoğraf çektirme trendi İtalya’yı da sardı. Genç İtalyan yıldızı Natalia Estrada, sevgilisi Giorgio Mastrota'dan hamile kalınca, doğacak çocuğunun babasıyla birlikte çıplak poz verdi. Ancak bir süre sonra sevgilisinin onu aldattığını öğrenen Natalia Estrada, kendine yeni bir sevgili buldu. ‘‘American Health‘‘ Dergisi’nde yayınlanan hamilelik fotoğrafları genç oyuncu için güzel bir anıdan başka bir şey değil.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!