Hamile kadın eski sevgilisini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Hamile kadın eski sevgilisini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Evlenmeden önce uzun süre aşk yaşadığı eski sevgilisi Turabi Şanlı'nın kendisini sürekli rahatsız ettiğini öne süren 22 yaşındaki evli bir çocuk annesi Zehra Kayacan, dün sabah Şanlı'yı Kartal'daki evinde tabanca ile ağzından vurarak öldürdü. Hamile olan Kayacan, olaydan sonra evden kaçıp karakola teslim oldu.

Olay dün 08.00 sıralarında 2. Soğanlık Caddesi Aybakan Sokak 18 numaradaki iki katlı gecekonduda meydana geldi. İddiaya göre askerden kısa bir süre önce dönen ve bir kahvede garson olarak çalışmaya başlayan 23 yaşındaki Turabi Şanlı, eski sevgilisinin evini sık sık arayarak kendisiyle görüşmek istediğini söyledi. Uzun süren aramalara dayanamayan Zehra Kayacan, ‘‘Seninle son defa görüşmek için geliyorum’’ diyerek Sarıyer'deki evinden Kartal'a geldi.

AĞZINDAN VURDU

Eski sevgilisinin kendisini ağabeyi Baki Şanlı'nın evine götürerek burada bir gece alıkoyduğunu öne süren Zehra Kayacan, sabah ‘‘Beni bırak. Evde çocuğum ve kocam bekliyor’’ diyerek evine gitmek istediğini söyledi. Şanlı'nın kendisini bırakmaması üzerine aralarında tartışma çıktığını kaydeden Kayacan, tartışmanın büyümesi üzerine Şanlı'nın üzerinde taşıdığı ruhsatsız 7.65 mm. çapındaki tabancayı alarak sevgilisinin ağzına tek el ateş ettiğini bildirdi. Şanlı, olay yerinde can verirken Zehra Kayacan da ayakkabılarını bile giymeden elindeki silahla karakola giderek teslim oldu.

UYARILARI DİNLEMEDİ

Gözaltına alınan Kayacan ifadesinde ‘‘Kendisini beni rahatsız etmemesi için defalarca uyararak, ‘Ben evlenip çoluk çocuğa karıştım. Peşimi bırak' dedim. Dinlemedi. Ben de vurmak zorunda kaldım, pişmanım’’ dedi. Polis soruşturmaya başlandığını bildirdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!