Hamdi Coşkun son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Hamdi Coşkun son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2013 00:11

HÜRRİYET Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan Coşkun’un dün 73 yaşında kalp yetmezliğinden vefat eden Emekli Silivri Müftüsü babası Hamdi Coşkun bugün toprağa verildi. Coşkun’un naaşı Silivri Piri Mehmet Paşa Camisi’nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Silivri Yeni Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Ahmet Hakan Coşkun taziyeleri ilk olarak cami külliyesinde bulunan çay ocağında, daha sonra cami bahçesinde kardeşleri Mahmut Fazıl ve Abdullah Coşkun ile birlikte kabul etti. Ahmet Hakan basın mensuplarına babasıyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Cenaze namazında da geçen hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Irak seyahatinde birlikte yer aldığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ile birlikte saf tuttu. Ahmet Hakan Coşkun, babasının naaşının konduğu cenaze arabasına binişi sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

AHMET HAKAN'IN ACI GÜNÜ / HÜRRİYET TV

Cenazeye Kılıçdaroğlu çelenk gönderirken, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak Sezgin Tanrıkulu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, eski bakanlardan Algan Hacaloğlu, RTÜK eski Başkanı Zahit Akman ile Hürriyet Dünyası’ndan, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Dalman, Doğan Hızlan, Ertuğrul Özkök, Yalçın Bayer ve Necdet Doğan katıldı. Coşkun’u, gazeteci Nuray Mert ve oyuncu Pelin Batu da yalnız bırakmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!