Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahaların açılış tarihi için heyecanlı bekleyiş

Güncelleme Tarihi:

Halı sahalar ne zaman açılacak Halı sahaların açılış tarihi için heyecanlı bekleyiş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2021 08:20

Halı sahaların ne zaman açılacağı ile ilgili açıklamalar gündemde yer alıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında hizmete ara veren işletmeler arasında halı sahalar da bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mart ayından itibaren kademeli normalleşme sürecine geçileceğini belirterek, 'Mart ayı başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi, vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız. Normalleşme takvimini de buna göre yürüteceğiz' dedi. İşte konu hakkında son gelişmeler

Haberin Devamı

Koronavirüs pandemisi nedeni ile alınan önlemler çerçevesinde halı sahalar bir süredir çalışamıyordu. Normalleşme adımlarının gündeme gelmesi ile şimdi de halı sahaların durumu konuşuluyor. İşte, konuya dair ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, "İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz." dedi. Ancak halı sahalarla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Mart ayının gelmesi ile birlikte bu konuda da değişimler olabileceği tahmin ediliyor. Gelişmeler oldukça haberimizde yer vereceğiz.

Kabine Toplantısı'nda Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda söz konusu mekanların açılması ve vaka sayısına yönelik görüşler paylaşılıyor. Resmi açıklama Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile yapılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!