Hakkari'den acı haber: 2 asker şehit

Güncelleme Tarihi:

Hakkariden acı haber: 2 asker şehit
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2020 08:01

Hakkari Çukurca'da atış eğitimi sırasında meydana gelen kazada iki asker şehit oldu, iki asker de yaralandı.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Hakkâri Çukurca bölgesinde 15 Ocak 2020 tarihinde, atış eğitimi esnasında meydana gelen kazada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Hakkariden acı haber: 2 asker şehit


BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hakkâri’de atış eğitimi sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Tolga Kaplan ile Piyade Sözleşmeli Er Sait Miyanyedi için başsağlığı mesajı yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yayımlanan mesajında Bakan Akar, "Silah arkadaşlarımız, Hakkâri Çukurca bölgesinde 15 Ocak 2020 tarihinde, atış eğitimi esnasında meydana gelen kaza sonucu şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!