Hakan Şükür: Ben de Gezi'ye gitmek isterdim

Güncelleme Tarihi:

Hakan Şükür: Ben de Geziye gitmek isterdim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2014 08:55

AK Parti'den istifa eden İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, yine çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. Şükür'ün en dikkat çekici sözlerinden biri ''Gezi'ye ben de gitmek istedim'' sözleri oldu.

Haberin Devamı

T24'ten Hazal Özvarış'a röportaj veren Hakan Şükür, yine keskin çıkışlarda bulundu. 'Dünün ülkücüsü, solcusu, Kürt’üne, ateistine yapılanlar bugün Hizmet Hareketi’ne yapılıyor' diyen Hakan Şükür, şu açıklamalarda bulundu:

EŞİM EVLENDİĞİMİZDE BAŞI ÖRTÜLÜ DEĞİLDİ
15 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizde başörtülü değildi. Bir gün olsun “örtün” demedim, ama inançlı bir insandır. Benim ailemde bir tane örtünmüş insan yok. Eşim, bir gün örtünmek istediğini söyledi, Hac’ca gittik, ardından eşim kapandı. İnsanlar “Hakan futbolu bıraktı, AK Parti'ye geçti, eşini örttü” dedi. Ne münasebet! Bir insan hakikaten inanmış, örtünmüş bir insan olabilir, diğeri kalkıp mini etek giyebilir. İkisinin bir arada olamayacağını söylemek çok büyük bir haksızlık. İnsanları ötekileştirmek bu ülkeye geçmişten bu yana kurulan en büyük tuzaklardan biridir.

Haberin Devamı

GEZİ'YE GİTMEK İSTEDİM
Ben ve birçok arkadaşımız, hepimiz gitmek istedik. Ben o zaman üç günlüğüne Fransa'daydım. Döndüğümde zaten olaylar çok başka bir boyuta gelmişti.

KABATAŞ GÖRÜNTÜLERİ
Sayın Başbakan, elinde çok önemli belgelerin olduğunu söyledi. Bunu da seçim meydanlarında dile getirdi. Kabataş’ta olan olaylarla ilgili söylediği şeyler çok açık. Teknoloji çağındayız, ispat edilmesi çok önemli. Umarım ispat eder. İspat edilmesi, bunun olmadığını iddia eden kesimlerle müşterek biçimde oluşturulan bir heyetle izlenmesi gerekiyor.

GÜLEN BEDDUA ETMEDİ
Siz ona beddua diyorsunuz ama o beddua değil. Maalesef insanlar, içeriğine bakmadan bir ürünü nasıl pazarlamak istiyorsa öyle pazarlıyor. Orada bir mülâane var, önce kendisini içine katarak “Ben yapıyorsam bana, ama bunu kim yapıyorsa ona” dedi isim vermeden. Ben de buna “Âmin” dedim. Kendine, doğruluğuna inanan herkes de böyle der.

4,5 MİLYON DOLAR NAKDİM YOK DEDİM
Ben mesleğim futboldan para kazandım ve siyaset gibi hassas bir işe girerken tüm mal varlığımı beyan ettim. Ben röportajda “4,5 milyon dolar nakdim yok” dedim. (Halkbank Genel Müdürü'yken Süleyman Aslan’ın evinden çıkan 4,5 milyon dolar için “25 yıl futbol oynadım, benim o kadar param yok” demesiyle ilgili soru üzerine)

BAKMADAN GEÇME!