Hakan, artık beni rüyasında göremez

Güncelleme Tarihi:

Hakan, artık beni rüyasında göremez
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sibel Can, ilişkilerine son noktayı koydu

Sibel Can, 12 yıllık evliliğini olaylı bir biçimde bitiren Hakan Ural'ın ‘‘Yeniden evlenebiliriz’’ sözleri üzerine ilişkilerine son noktayı koydu. Can, kesin ve kararlı bir biçimde konuştu: ‘‘Hakan'la yeniden evlenmemiz imkansız. O artık sadece çocuklarımın babası...’’

Sibel Can, Hakan Ural'ı artık ‘‘sadece çocuklarının babası’’ olarak değerlendirdiğini, kendini ‘‘rüyasında bile göremeyeceğini’’ söyledi. Sahnelerin genç ve güzel assolisti, Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada açık yürekli ve kesin bir dille konuşarak Hakan'la yeniden evlenmelerinin söz konusu bile olamayacağını belirtti.

Hakan Ural'ın, kızı Melisa ve oğlu Engin Can ile birlikte Antalya'da yaptığı tatil sırasında ‘‘Sibel'le yeniden evlenip eski mutlu günlerimize dönebiliriz’’ demesine çok şaşıran Sibel Can, bu sözlere bir anlam veremediğini söyledi.

YOLLARIMIZ AYRILDI

Sibel Can, artık ayrı yaşamları olduğunu vurgulayarak ‘‘Hakan'la yeniden evlenmemiz söz konusu bile olamaz. Hakan bunu nereden çıkartıyor. Onun ve benim yollarımız ayrı. Hakan Ural'a hayatta bol şans diliyorum, onun başarılı olmasını arzularım. O benim için bundan böyle sadece çocuklarımın babası. Ona kendi dünyasında mutluluklar diliyorum’’ açıklamasını yaptı.

Çocukları nedeniyle birbirlerini görmelerinin son derece doğal ve medenice olduğunu hatırlatan Sibel, ‘‘Sünnetti, nişandı, düğündü, gelecekte tabii ki sık sık bir araya geleceğiz. Çocuklarımız için ortak kararlar vereceğiz. Ama yeniden birlikte bir yaşam düşünmüyorum. Düşünemem de’’ dedi.

Boşanırken Sibel Can'a kızgın olan Hakan Ural, cezaevinde eşine önce sitem etmiş, sonra da HAFTA SONU Gazetesi aracılığıyla bir mektup yazarak ‘‘Sibel'i çok seviyorum’’

demişti. Sibel Can, eski eşinin bu ilgisine karşılık vermeyerek yeni albümünde ‘‘Dost Bildiklerim’’ ve ‘‘Alçak’’ isimli yeni şarkılarıyla dolaylı olarak ona cevap yollamıştı. Ama Hakan Ural'ın Antalya'da yeniden evlenme konusunu açması, Sibel Can'ı net açıklamalar yapmaya itti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!