Haftaya bugün Anneler Günü...

Güncelleme Tarihi:

Haftaya bugün Anneler Günü...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

Parfüm ve eşarp

Her annenin özel olduğuna inanan Eczacıbaşı-Avon, bu yıl da Anneler Günü için dört harika hediye seçeneği sunuyor. En sevilen üç parfümünü Mllenia, Starring For Her ve Comores'i Avon baskılı kırmızı-beyaz yuvarlak armağan kutuları içinde, şık eşarplarla birlikte annelerinizi sevindirmek için hazırladı.

Özel bir koleksiyon

Gorbon, Anneler Günü için özel bir koleksiyon hazırladı. Seri kayık tabak, sürahi, fincan, kase, tepsi, mumluk, çan gibi hem tek, hem de takım yapılabilecek şekilde satılıyor. Özel olarak elde boyanan bu ürünlerin deseni kırmızı ve mavi kalplerden, altın yaldızdan oluşuyor.

Sabah sürprizi

The Marmara İstanbul, Anneler Günü'nde, anneleri çok hoş sürprizlerle karşılıyor. Bu günde annelerine muhteşem bir gün yaşatmak isteyenler için Brasserie'de, Türk ve dünya mutfaklarının en seçme spesiyalitelerinden oluşan özel ‘‘Anneler Günü Brunch’’ı sunulacak. Anneler yüzde 25, 12 yaşa kadar olan çocuklar yüzde 50 indirim olanağından faydalanabilecekler.

Kasa beklemeyen mücevher

İstanbul Nişantaşı'nda açılan Serena mücevher mağazası, sürpriz kampanyalarına bir yenisini ekliyor. Anneler Günü nedeniyle 9 Mayıs'a kadar sürecek olan bu kampanya sayesinde Serena'dan alışveriş yapanlar sürpriz hediyeler alacaklar. Tasarımcıları tarafından ‘‘kasa beklemeyecek mücevherler’’ olarak tanımlanan Serena mücevherlerinin her biri bir sanat eseri değerinde.

Telaşa gerek yok

Senenin sadece bir günü ona olan sevginizi hissettirmek için elinizden geleni yapar, en çok hoşuna gidecek hediyeyi seçmek için koşuşturursunuz. Mudo Collection'un farklı çizgiler taşıyan geniş koleksiyonu ve Mudo Concept'in aksesuvarları ile bu özel günde telaşlanmadan annenizin zevkine uygun bir hediye bulabilmeniz mümkün.

Annelere Whopper

Burger King, 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak ‘‘Anneler Günü’’'nde Kids Club Mönü alan her çocuğun annesine Whopper Jr. armağan ediyor. Annelere lezzetli bir sürpriz yapmak isteyen çocuklara duyurulur.

On milyona bir milyon

Fine Line, Anneler Günü nedeniyle 4-10 Mayıs 1998 tarihleri arasında her on milyon liralık alışveriş için bir milyon liralık hediye çeki veriyor. ‘‘98 İlkbahar-Yaz’’ koleksiyonunu altı mağazasında sunmaya devam eden Fine Line, ‘‘akılca şıklık, giyim kolaylığı’’ ilkesini bu ilkbahar ve yaz boyunca, ‘‘Hint’’, ‘‘Spor-Abiye’’ ve ‘‘Marine’’ temalarıyla destekleyecek.

Hediyeye hediye

Annenize bir hediye sizden, bir hediye Coty'den. Kokularıyla parfüm piyasasına yeni bir hareketlilik getiren Coty, yeni bir kampanya başlattı. ‘‘Anneler Günü’’ kampanyasında, içinde desenli mesaj kartları bulunan hediyeli çantalarla tüketicileri karşılıyor.

Cazip fiyata kaliteli hediye

Yatak, ev tekstili, kanape, havlu ve mobilyadan oluşan ürün yelpazesi ile Türk tüketicisine kaliteyi cazip fiyat seçenekleri ile sunan Yataş, 10 Mayıs'a kadar geçerli olacak ‘‘Yataş Anneler Günü Kampanyası’’ başlattı. Tüm Yataş ürünlerini kapsayan kampanyada, firmadan satın alınacak hediyelerde yüzde 15 Anneler Günü indirimi uygulanıyor.

Güvenilir ve kusursuz

Otap, anneler için çok özel bir seçenek sunuyor. Omega saatlerinin Constellation serisinin yeni modeli My Choice. Cindy Crawford'un katkılarıyla dizayn edilen My Choice, Omega'nın benimsediği iki öneml değeri, güvenilirlik ve kusursuzluğu benimseyen dünya kadınlarına bir armağan olarak tasarlandı.

Onlar iyi şeylere layık

‘‘Bütün anneler iyi şeylere layıktır’’ felsefesinden hareket eden Bambi Collection, önümüzdeki pazar gününe kadar ayakkabı, çanta ve terlik alan herkese, daha sonraki alışverişlerinde kullanılmak üzere indirim çeki veriyor. Annesini Bambi ürünleriyle sevindirmek isteyenler, bir sonraki alışverişlerini yüzde 15 indirimli yapma imkanına kavuşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!