Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte 4-5 Aralık il il hava durumu tahminleri

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu hava nasıl olacak İşte 4-5 Aralık il il hava durumu tahminleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2021 15:00

Aralık ayının ilk hafta sonu tatili öncesi hava durumu araştırmaları başladı. İki günlük tatillerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, ikamet ettikleri şehirlerde hava durumunun hafta sonu nasıl seyredeceğini merakla araştırıyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak?

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün kıyı Ege için kuvvetli yağış, Marmara Bölgesi için fırtına uyarısında bulundu. Açıklamaya göre, kıyı Ege'de başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın kuvvetini artırması bekleniyor. Öte yandan hafta sonu havanın nasıl olacağı da netlik kazanmaya başladı. İşte, 4-5 Aralık il il hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Trakya, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Çanakkale'nin güney ilçeleri ile Balıkesir'in batı kesimlerinde, öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege ile akşam saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli, Güney Ege kıyıları ile Balıkesir'in Edremit ilçesinde yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Â

Hafta sonu hava nasıl olacak İşte 4-5 Aralık il il hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak İşte 4-5 Aralık il il hava durumu tahminleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!