Güzelliğin sırları

Güncelleme Tarihi:

Güzelliğin sırları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Çarşı mağazalarının müşterileri için her üç ayda bir yayınladığı Çarşı Kozmetik'in haziran sayısı kadınları yaza hazırlıyor. Dergi, uzmanların sağlıklı güneş banyosu önerilerinin yanı sıra, makyajda bu senenin moda renklerinin sırlarını veriyor.

Mega mağaza

Benetton'un Türkiye'deki ilk Megastore'u Adapazarı Çark Caddesi'nde hizmete girdi. Dekarasyonunu diğer megastor’ların mimarı Gianluca del Grosso'nun yaptığı Adapazarı Mega Benetton, iki katta toplam 550 metrekarelik alana yayılıyor. Megastor’da Benetton'un yıllık dört bin model olan ürün yelpazesinin bütün örnekleri birarada sunuluyor.

Kumsal çıkarması

Naf Naf ilk kez bu yaz koleksiyonunu kumsallara taşıdı. Sarı, turuncu, turkuaz, yeşil gibi canlı renkler ve gözalıcı desenler, mayo ve bikinilerde kesimler kadar ilgi çekiyor. Klasik modelleri tercih edenlerse siyah lacivert ve kahverengi arasıdan seçim yapabilir.

Kokteyl ve balolarınız için

İstanbul'un Boğaziçi'ne hakim en güzel yerinde yeşille mavinin kucaklaştığı bir mekanda yer alan Kuruçeşme Divan, yaz günlerinde kokteyl ve balolara evsahipliği yapmaya devam ediyor. Oturmalı yemekler için 800 kişi, kokteyller için 1500 kişi ağırlayabilen açık davet alanı kötü hava koşullarında, korunaklı açık alan ve otantik çadır ile destekleniyor.

Kedilere çim

Kediler genellikle çim yemekten hoşlanır. Ancak ot yiyen kedi bazen kusar. Böylece midesinde biriken tüy topaklarından kurtulur. Ev kedilerinin bu gereksinimi karşılamak için Alice Kedi Çimi yeşil plastik kabı içinde satışa sunuluyor. İthal toprak ve özel tohumu sayesinde her türlü hava koşulunda çıkıyor ve bir ay boyunca yeşil kalıyor.

Seksi yaz

İpekyol'un yaz sezonunda ürettiği abiyelerde ana renk siyah. Kemik ve gümüş grisi de kullanılıyor. Transparan kumaşlar çok revaçta, dantel ise altın yılını yaşıyor. Tığ işi seyrek dokumalar abiyenin yansıra günlük giyimde de kullanılıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!