Gündemi sarsan öpücük!

Güncelleme Tarihi:

Gündemi sarsan öpücük
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2014 11:13

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus konseri sırasında Katy Perry'e verdiği ateşli öpücük ile gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Skandalları ile gündemden düşmeyen 21 yaşındaki ünlü şarkıcı Miley Cyrus, geçtiğimiz günki Los Angeles konserinde yeni bir skandala daha imza attı.

İlginç yaşam tarzı ve skandalları ile gündemden düşmeyen meşhur şarkıcı Miley Cyrus geçtiğimiz gece Los Angeles'ta verdiği son konserinde yeni bir skandala daha imza attı.

1.20140224090656.jpg

Ünlü şarkıcının Los Angeles konserine adeta ünlü akını vardı fakat genç şarkıcı Miley Cyrus'un meslektaşı Katy Perry ile öpüşme görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Kardashian kardeşler, Hilary Duff, Nicole Richie ve Christina Aguilera gibi birçok ünlünün akın ettiği konserde ünlü şarkıcı Miley Cyrus şarkıları ve sahne performansı ile tüm izleyenleri çoşturuyordu. Sahne önünde Katy Perry ve diğer ünlü meslektaşları genç şarkıcıyı izlerken magazin gündemini sarsan o bomba patladı.

Haberin Devamı

2.20140224090830.jpg

Miley Cyrus sahne kenarına oturup şarkısına devam ederken ünlü meslektaşı Katy Perry'i sahnenin ön bölümünde gördü ve kendisine elini uzattı. Arkadaşının bu çağrısına yanıt veren Katy Perry Miley Cyrus'a doğru yaklaşınca olanlar oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!