Gülün sarısına bakmayız

Güncelleme Tarihi:

Gülün sarısına bakmayız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2013 02:17

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş ve Rasim Acar arasında kaldığı konuşulan MHP Lideri Devlet Bahçeli, son kararını dün Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen 3’üncü Etap Aday Tanıtım Toplantısı’nda açıkladı.

Haberin Devamı

İstanbul’dan Şehir Plancısı ve işadamı 37 yaşındaki Rasim Acar’ı aday gösteren Bahçeli, “Sözde çılgın projelerle Başbakan hem kendisini, hem başkalarını kandırmış ve İstanbul’un geleceğini tıkamıştır. Türk milleti AKP yarasını kangrene dönüşmeden kesip atmalıdır” dedi. Bahçeli, özetle şöyle konuştu:

30 MART TARİHİ FIRSAT

“30 Mart 2014 yerel seçimleri Türkiye’ye tarihi bir fırsat sunacaktır. Bu seçimlerde iktidara vade biçilmeli, geldiği gibi gitmeli. AKP inişe geçmeli. Bunun için şimdiden hazırlık yapılmalıdır. Bunu başaracak kadro, milliyetçi irade, cesur ruh buradadır. 30 Mart bir milattır. Milli kimliğimizin korunması için bu seçimler önemlidir. Bu seçim harama karşı helalin seçimi olacaktır. Türkiye’yi yok etmek isteyen AKP’ye İstanbul halkı ne kadar sabredecektir. 20 yıldır İstanbul nefes alamamaktadır. İstanbul suça teslimdir. Asayişsizlik diz boyudur. Başbakan Marmaray’la övündü. İstanbul’un iki yakası tüp geçitle sağlanıyorsa MHP’nin payı çok fazladır. Ancak Başbakan, MHP’nin katkısını görmezden gelmektedir. İstanbullu kardeşim ne AKP’ye, ne CHP’ye mecbur değildir. Biz ‘Gülün Sarısına’ bakmayız, ‘Başın Toplusuna’ aldırmayız.

Haberin Devamı

NE SÖZ VERDİN, AÇIKLA

Geldiğimiz bugünkü aşamada ülkemiz korkunç olaylarla yüz yüzedir. Sözde barıştan bahseden Başbakan, PKK’nın tetiğe basmak için aceleci olduğunu görmemekte midir? Başbakan Türk milletinin milli benliğini, toplumsal güven ve asayişini sarsmıştır. Başbakan’ın Türkiye Kürdistanı sözleri suçtur. En hızlı şekilde cezalandırılacaktır. Türkiye Kürdistan’ı nedir? Bunun sınırları nereyi kapsar? Ne söz verdin, açıkla. Terör suçundan hüküm giyenlere siyaset yolu açılmıştır, demokratikleşme paketine mühür vurulmuştur.”

İSTANBUL ADAYI İZMİRLİ ÇEVRECİ

MHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği 37 yaşındaki Rasim Acar aslen İzmirli. İlköğretimini İzmir’de tamamlayan Rasim Acar lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü’nde gördü. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kongre üyesi olan Rasim Acar, halen İstanbul Çevre Konseyi Genel Sekreter Yardımcılığı, Oto Doğalgaz İstasyonları Derneği (ODİDER / NGVATURK) Başkanlığı, İstanbul Semtleri Moderatörlüğü’nü yürütüyor. Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi 8’inci Dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Rasim Acar, Black Sea NGO Network üyeliği, İnsan Yerleşimleri Derneği ve Cihangir Güzelleştirme Derneği’ne de üye.

Haberin Devamı

440 İSİM AÇIKLANDI

Bahçeli’nin konuşmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz partilerinin il, ilçe başkan adaylarını açıkladı. MHP’nin toplamda 440 adayını paylaşan Durmaz, 9 büyükşehir ve 17 il ve 165 belde adaylarının isimlerini okudu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!