İşte Babalar Günü'nün anlam ve önemini anlatan mesajlar ve sözler

Güncelleme Tarihi:

İşte Babalar Gününün anlam ve önemini anlatan mesajlar ve sözler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2019 09:13

Tarihi 16. yüzyıla kadar dayanan Babalar Günü bu yıl da büyük coşkuyla kutlanıyor. Haftalar öncesinden hediyelerini hazırlayan vatandaşlar, bugün ise en çok Babalar Günü mesajlarını araştırıyor. Babalar Günü'nde adından da anlaşılacağı gibi, babalık, babalık bağları ve babaların toplumdaki etkisi hatırlatılıyor. İşte, Babalar Günü'nün anlam ve önemini anlatan mesajlar ve sözler

Haberin Devamı

Bugün, üzerimizdeki emekleri asla yadsınamayacak ve ödenemeyecek babalarımızın günü. Tarihi ülkelere göre değişiklik gösterebilen Babalar Günü, hediyeler ve mesajlarla kutlanıyor. Özellikle bu özel günü babalarından ayrı geçirenler Babalar Günü mesajlarından faydalanıyor. İşte, en güzel Babalar Günü mesajlarından derlemeler...

BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL DOODLE

Google, ördekler ailesi animasyonuyla Babalar Günü’nü kutluyor. Tasarımda; oturan bir ördek babanın etrafında altı ördek yavrusu onun etrafında uyurken oturuyor. Doodle üzerine tıkladığınızda, ördekler kalkıp renkli ördek yavrularının etrafta zıplıyor ve titreyerek kalkıyor.

İkinci düğmeyi tıkladığınızda ördeklerini arayan bir baba ile karşılaşıyorsunuz. Baba onlara her baktığında, su altında kalıyor ve diğer tarafta yeniden ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Bize her şeyi en iyi şekilde yapmayı öğreten, en yakın arkadaşlarımızın, babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun!

Elimizden tutup bize dünyayı gösteren babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

Koruyan, kollayan, her zaman kahramanımız olan babalarımızın #BabalarGünü’nü kutlarız.

Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Sen güçlü bir çınar gibisin… Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim… Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar günün kutlu olsun…

Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın... Babalar Günün kutlu olsun.

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar Günün kutlu olsun.

Haberin Devamı

Dokunduğu her yerde iz bırakanım
Kendi küçük,kalbi,sesi Dev adamım!
Bana bırakacağı en büyük mirası “Onur” olanım
Ben çok şanslıyım çünkü senin kızınım
Seni Seviyorum BABACIM
Senin ve senin gibi evlatlarına çiçek gibi bakan her babanın Babalar Günü Kutlu Olsun

Sevgi öğrenilen bir şey. En çok da sevgiyi göstermeyi bilen annelerden ve babalardan, herhalde. Dünyayla insan arasında sıkılmış yumruk gibi durmayan tüm iyi babaların günü kutlu olsun.

Her zaman yanımda oldun. Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Babalar Günün kutlu olsun!

Baba kelimesini düşündüğümde, birçok olumlu şey düşünüyorum. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. Babalar Günün kutlu olsun!

Haberin Devamı

Kral olmayabilirsin ama bana her zaman bir prens/prenses gibi davrandın. Babalar Günün kutlu olsun!

Baba, sen olmasaydı, bugün olduğum insan olmazdım. Babalar Günün kutlu olsun!

Baba, sen benim kahramanımsın, çünkü bütün hayatım boyunca orada benim için bekliyordun. Sen benim en iyi arkadaşım ve sırdaşımsın. İyi ve kötü zamanlarda ne söyleyeceğini bilir, her gün öğrettiklerinle beni hala şaşırtırsın. Sadece benim için değil, tüm ailemiz için kahramansın. Seni tüm kalbimle seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

Bütün felsefelere, bilimlere, mantığa, akıl yürütmelere karşı bana mümkün olan her şeyi yapabileceğimi ve imkansız bir şey olmadığını öğrettin. İmkansızları imkanlı hale getirmeyi senden öğrendim. İnsanlar hiç umut kalmadığını düşündüğünde, imkansız kelimesini düşünmedim bile… Bana öğrettiğin her şey için minnettarım. Babalar Günün kutlu olsun!

Haberin Devamı

Benim için her zaman orada olduğunu bildiğim için, bana doğru yolu gösterdiğin için, bana zor geldiğinde, ben bile kendime inanmazken bana inandığın için, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve bana her zaman ilham kaynağı olduğun için… Kısacası benim için yaptığın her şey için teşekkürler baba. Babalar Günün kutlu olsun!

Sıcak yürekli ve sevecen olmanı seviyorum. Yumuşak ve düşünceli olmana bayılıyorum. Bir çeşit filozof, yazar, entelektüel ya da eleştirmen gibi derin düşüncelerinin olması bana ilham veriyor. Seninle ilgili daha fazlasını, hiç kimsenin göremediği ve bilmediği şeyleri biliyorum. Benim babam olduğun için her gün Tanrı’ya şükrediyorum. Seni seviyorum baba. Babalar Günün kutlu olsun!

Haberin Devamı

Her günümü aydınlatan gülümsemelere sahipsin. Övgü dolu sözlerinle beni her zaman çok iyi hissettiriyorsun. Dileklerimin gerçekleşmesi için ne yapması gerektiğini biliyorsun. Her zaman bana anlatacak en iyi hikayeleri olan kişisin. Ve en önemlisi, çok iyi bir dinleyicisin. Sabırlısın, naziksin ve en iyi baba sensin. Bulmayı umduğum en iyi arkadaşsın. Ve bunu yüksek sesle söylemekten gurur duyuyorum, seni seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

ÜNLÜLERİN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Alp Kırşan
Bana bu günü yaşatan evlatlarım ve annesi @zeynepkirsan sayesinde bütün #babaların #babalargünü kutlu olsun

Aslıhan Turan Doğan
"Bir şehrin en yüksek ve güvenli yeri, babamın omuzlarıdır.

Şahan Gökbakar
Hiç bitmeyen bir rüzgar olmak iki küçük insanın arkasından esen... Tatlı tatlı, ömür boyu, durmadan... İşte babalık böyle 🙏🏻 Başta cennetteki babamın ve tüm babaların günü kutlu olsun...Eşimizle, çocuklarımızla sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hayatımız olsun...

Merve Terim
Sen benim tüm hikayelerimsin Baba, Seni çok seviyorum, Babalar günün kutlu olsun.

Sıla
Başta biricik babam, rahmetli dedelerim ve tüm babaların “sembolik”bugünü kutlu olsun. Baba olmak isteyen herkes hadi inşallah baba olsun.

Mustafa Sandal
Yamanımı Yavuzumu ilk gördüğüm ve kucağıma aldığım an, hayatımın en kıymetli anlarıydı. Benim için o anlar ebediyetti, ucu bucağı olmayan aşk okyanusunun merkezinde durmaktı. Böyle hisseden tüm babaların bu güzel günü kutlu olsun.

Arzum Onan
Koruyan kollayan, sarıp sarmalayan güzel kalpli tüm babaların günü kutlu olsun..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!