Gina G fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Gina G fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 1997 00:00

Haberin Devamı

Radyolarda, ekranlarda, kafe ve restoranlarda günlerdir ‘‘Ti Amo'' şarıkısı çalınıyor, hem de arka arkaya. Şarkıyı neredeyse ezberledik. Ti Amo'yu dünyaya ezberleten sanatçı Gina G, önceki akşam İstanbul'daydı ve Çubuklu NYX'da düzenlenen ‘‘Party Time'' gecesinde fırtına gibi esti.

Konserden önce müzik yazarımız Lale Barçın İmer'le özel olarak görüşen Gina G, son aylardaki başarısı, Avustralya'dan Avrupa'ya geçişi ve müzik geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bahar aylarında çıkardığı ‘‘Fresh'' adlı albümüyle dikkatleri üzerine toplayan ve listelerde de iyi bir çıkış yapan Gina, önce ‘‘Just A Little Bit'', daha sonra da ‘‘Ti Amo''yla tüm dünyada kendinden söz ettirmeyi başardı.

Müzisyen bir aileden gelen Gina, başarısını yoğun çalışma temposuna bağlıyor. Zor günler geçirdiğini söyleyen Gina G, ‘‘Bu noktaya bir anda gelmedim. Burası henüz başlangıç'' dedi. Müziğe ilk ilgi duyduğu günlerde de dans ve pop müzikten çok hoşlandığını söyleyen şarkıcı, ‘‘70'li ve 80'li yılların dans müziklerini hâlâ çok severek dinliyorum. Abba ve BeeGees'ten de çok etkilendim'' dedi.

‘‘Ti Amo'' adlı kovboy şarkısı ve cinsel çekiciliğini önplana çıkaran görünümüyle müzik çevrelerince sık sık Madonna'nın ilk dönemleriyle kıyaslanan ve ‘‘Geleceğin Madonna'sı'' olarak anılan Gina G, bu konuda mütevazı davranıyor ve şunları söylüyor:

‘‘Evet hırslıyım ve yeteneklerimin tümünü kullanıyorum. İyi şarkı söylediğimi düşünüyorum. Madonna'yı da çok seviyorum. O da ilk başladığı zamanlarda herhalde benim yaşlarımdaydı. Onunla kıyaslanmak hoşuma gidiyor doğrusu. Ama o, dünya pop müziğinin kraliçesi. Benim de gelecekteki en büyük hedefim, onun bulunduğu noktaya ulaşmak. O, biz kadınlar için müzik piyasasında birçok şeyin öncülüğünü yaptı. Bugün bizim için bazı şeyler çok kolay. Ama Madonna'nın zamanında çok zordu. Ona büyük sempati duyuyorum.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!