Gelin saraydan kaçıyordu

Güncelleme Tarihi:

Gelin saraydan kaçıyordu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 00:00

Dünyanın en küçük ikinci ülkesi büyük düğüne hazırlanıyor. Grace Kelly’nin çapkın oğlu Monaco Prensi 2’nci Albert, Zimbabve doğumlu yüzücü Witt-stock’la yarın dünya evine girecek. Ancak iddialara göre gelin kaçmaya çalıştı.

İNGİLİZ Prensi William’la Kate Middleton’ın 29 Nisan’daki muhteşem düğününün ardından, dünya yeni bir peri masalına tanıklık etmeye hazırlanıyor. 1982’de yaşamını yitiren Hollywood’un ünlü aktrisi Grace Kelly’nin çapkınlıklarıyla ünlü oğlu Monaco Prensi 2’nci Albert (53), Zimbabve doğumlu Güney Afrika vatandaşı milli yüzücü nişanlısı Charlene Wittstock (33) ile dünyaevine giriyor. 11 yıl önce Monaco’da bir etkinlikte tanışan çiftin düğün töreni iki gün sürecek. Yarın Prens Rainier ve Prenses Grace’in düğünün yapıldığı Monaco Sarayı’nda nikah töreni olacak. Dini töreni ve büyük kutlama ise cumartesi yapılacak.

Gayrimeşru çocuklarını öğrendi

GERİ sayım başlarken, şok bir iddia da ortaya atıldı. Fransız L’Express dergisinin iddiasına göre, nişanlısı Prens Albert’in iki gayrimeşru çocuğu olduğunu öğrenen Charlene Wittstock, salı günü memleketi Güney Afrika’ya kaçmak istemiş. Ancak Nice Havalimanı’nda Saray’dan emir alan polisler tarafından durdurulmuş. Prince Albert’in avukatı, “İddialar delilik” derken Prens’in yakın arkadaşı Ryk Neethling de “Aradım, doğru olmadığını söylediler” açıklamasında bulundu.

Gelinliği Armani imzalı

MİLLİ yüzücü, Giorgio Armani’nin hazırladığı gelinlikle davetlileri büyüleyecek. Vatikan’dan sonra dünyanın en küçük ikinci ülkesi Monaco’da düğün nedeniyle hayat şimdiden durdu. 1956’da Prens Rainier’in Grace Kelly’le evlendiği muhteşem düğünden sonra ilk kez Grimaldi Kraliyet Ailesi düğün heyecanı yaşıyor. 50 milyon sterline (yaklaşık 132 milyon lira) mal olacak düğün için ülkede 1-2 Temmuz resmi tatil ilan edildi. Caddeler, özel çiçekler süslendi.

Yemekler Michelin yıldızlı şeften

CUMARTESİ günkü törene 3 bin 500 kişinin katılması bekleniyor. Davetli listesinde, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, İsveç Kralı 16. Karl Gustaf, modacı Karl Lagerfeld, model Naomi Campbell gibi ünlü isimler var. Düğün yemeğini Michelin yıldızlı süper şef Alain Ducasse hazırlayacak. 500 kişi katılacağı yemekte sadece şampanya ve Güney Afrika şarapları servis edilecek. Baloya 70’lerin ünlü topluluğu The Eagles ve elektronik müzikçi Jean Michelle sahne alacak.

Grace Kelly’le aynı sarayda

Nikah töreni yarın Prens Rainier ve Prenses Grace’in düğünün yapıldığı Monaco Sarayı’nda olacak. Dini tören ve büyük kutlama ise cumartesi günü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!