Gecenin Kraliçesi dizisi hakkında flaş karar - İzle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi dizisi hakkında flaş karar - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 19:39

Star TV iddialı projesi Gecenin Kraliçesi hakkında flaş bir karar verdi. Gecenin Kraliçesi dizisi için bir değişiklik daha yapıldı. Gecenin Kraliçesi artık Salı akşamları saat 20:00'da ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Akıbeti arap saçına dönen Gecenin Kraliçesi'ninb yayın saati yine değişti.Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Funda Eryiğit, Seda Akman, Deniz Celiloğlu, Burak Deniz ve Selim Bayraktar gibi isimlerin paylaştığı yapımın saati geçtiğimiz haftalarda 22.00’ye, ardından da 23.00’e alınmıştı; ancak bugün yapılan bir değişiklik ile dizinin tekrar pt-1 kuşağında ekrana geleceği açıklandı. Gecenin Kraliçesi, özetsiz yeni bölümüyle Salı 20.00’de Star’da yayınlanacak.

 

GECENİN KRALİÇESİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kartal Osman’ın büyük tuzağı sonucu hapse düşmüştür. Olayın tek görgü tanığı Aziz ise hala uyanmamıştır. Kartal hapisten çıkmanın ve Osman’ı yakalamanın yollarını aramaktadır...
Selin ise Kartal için kahrolmaktadır. Ziyaretine gider, sevdiği adamın artık bazı gerçekleri öğrenmesinin vakti gelmiştir.
Öte yandan planlarının yolunda gittiğini düşünen Osman, şirkete yerleşir. Ancak hiç beklemediği bir davet alır, Kartal onu görüşe çağırır. Osman için bu yüzleşme kolay olmaz ve görüş sonrasında çok önemli bir karar alır.
Hüma da Hakan’dan ayrılmaya karar vermiştir, ama Hakan’ın bunu kabul etmeye niyeti yoktur. Oktay’ın neyin peşinde olduğunu öğrenen Hakan onu takip etmeye başlar.
Kartal ve Selin bu ayrılığı da aşmaya çalışırlarken Aziz uyanır... Ne var ki Kartal ummadığı bir tehlikeyle burun burunadır...
Yayın Günü: 22 Mart Salı
Yayın Saati:20.00

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!