Geçen hafta bunlar konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Geçen hafta bunlar konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2008 00:00

Geçen hafta magazin dünyasının en çok konuşulan olayları, Tuğba Özay'ın tahliyesi, Bülent Ersoy'un boşanma kararı alması ve 50 yaşındaki Füsun Demirel'in ikiz bebek beklediğinin ortaya çıkması oldu.

Haberin Devamı

 

Geçen hafta bunlar konuşuldu
Tuğba Özay tahliye oldu

10 Ağustos 2007'de tutuklanan manken Tuğba Özay, 167 gün sonra tahliye oldu. Rulet Operasyonu kapsamında 20'si tutuklu 51 sanık hakkında yürütülen soruşturma sonucunda, Tuğba Özay ve 5 kişinin tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Boşanma davası açtı

Bülent Ersoy, henüz 20 günlük evliyken İzmir'de genç bir kadınla görüntülenen eşi Armağan Uzun'dan boşanmak için mahkemeye başvurdu. Kadıköy Adliyesi'ne avukatı aracılığı ile dilekçe gönderen Ersoy, dilekçede Armağan Uzun'un sadakatsiz ve sorumsuz davranışlarından kaynaklanan ağır kusurları ve kültür farklılığını boşanmaya neden olarak gösterdi.

Haberin Devamı

50 yaşında ikiz bekliyor

"Züğürt Ağa" ve "Büyük Adam Küçük Aşk" filmlerinden En İyi Yardımcı Kadın oyuncu dalında iki Altın Portakal kazanan Füsun Demirel, yıllardır süren çocuk özleminde mutlu sona ulaşmak üzere. Demirel, iki aylık hamile. İkiz

/images/100/0x0/55eac030f018fbb8f894585c
bebek bekleyen Demirel, 50 yaşında olmasının yaratabileceği sağlık sorunlarından dolayı endişeli.

Seda Sayan-Onur Şan aşkı

Nihat Doğan'dan ayrıldıktan sonra adı birçok ünlüyle aşk dedikodusuna karışan Seda Sayan, Onur Şan'la Paris tatili dönüşü, objektiflere yakalandı. Uçakta yanyana oturan ikili, havalimanını ayrı ayrı terk etti. Sayan, yeni sevgilisiyle ilgili sorulara yanıt vermiyor.

Delik kalple 58 yıl

Levent Kırca, kısa bir süre önce yaptırdığı genel sağlık kontrollerinde kalbinde bir delik olduğunu öğrendi. Kırca, "Merak edilecek bir şey yok. Bu delik, ameliyat olmamı gerektirmeyecek kadar küçük ama hayata dair çok şey öğretecek kadar da büyük bir delik" dedi.

Geçen hafta bunlar konuşuldu
Boşanamadı

1,5 yıldır eşi Mert Tokatlıoğlu ile ayrı yaşayan ve boşanma davası devam eden Pınar Aylin, davanın haftaiçi görülen duruşmasından boşanma kararı çıkmayınca çok üzüldü. Sinirlerinin bozuk olduğunu söyleyen Aylin, "Hakim davayı mart ayına erteledi" dedi.

Haberin Devamı

Tarantino ile gözü yaşlı ayrıldık

Quentin Tarantino'yla ilişkisi olduğunu iddia eden Didem Erol, şubat ayında ünlü yönetmenle buluşacağını söyledi: "Quentin'le Cannes'da tanıştık. Mayıs ayında gözü yaşlı bir vaziyette ayrıldık. 6 ay boyunca işlerimizin çok yoğun olacağını biliyorduk. İşlerimiz bitmek üzere, şubat ayında ya o Türkiye'ye gelecek ya da ben onun yanına gideceğim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!