Gebze'de sular ne zaman gelecek? Gebze su kesintisi programı

Güncelleme Tarihi:

Gebzede sular ne zaman gelecek Gebze su kesintisi programı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2019 15:55

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde CTP Ana isale hattı üzerinde yaşanan sorun nedeniyle birçok mahallede su kesintisi yaşanıyor. Gebze'nin yanı sıra Çayırova'daki bazı mahalleler de su verilemiyor. Peki, Gebze'de sular ne zaman gelecek?

Haberin Devamı

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki ana isale hattındaki arıza nedeniyle su kesintisi yaşanıyor.  Cumhuriyet, Mimar Sinan,Yavuz Selim, Ulus, ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent gibi pek çok mahalleye su verilemiyor. Peki, Gebze'de sular ne zaman gelecek

İSU tarafından yapılan açıklamaya göre, su kesintisi Gebze ve Çayırova’nın bazı mahallelerinde yarın sabah saat 09.00’a kadar devam edecek. 

Su Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler;

Gebze; Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan,Yavuz Selim, Ulus, ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafa Paşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arapçeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy ve Tavşanlı Mahallelerinin tamamı

Çayırova; İnönü Mahallesi, Emek Mahallesi, Şekerpınar Mahallelerinin tamamına Akse Mahallesinin bir kısmına su verilemeyecektir.” İfadeleri kullanıldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!