Gebze ve Kartal'da 1122 şişe sahte viski ele geçirildi

Güncelleme Tarihi:

Gebze ve Kartalda 1122 şişe sahte viski ele geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2006 12:54

Gebze'de bir imalathane ile Kartal'da bir depoda, 1122 şişe sahte viski ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi yakalandı.Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçedeki müzikhollere sahte içki sattığı belirlenen bir şebekenin takibe alındığı belirtildi.

Haberin Devamı

Gebze'nin Balçık Köyü'nde Yavuz Ç'nin evine düzenlenen operasyonda, evin bir bölümünün sahte içki imalathanesi olarak kullanıldığının belirlendiği kaydedilen açıklamada, Yavuz Ç. ve Şefer Y.'nin gözaltına alındığı bildirildi.
İmalathaneye yapılan operasyonun ardından Kartal Soğanlık Güray Sokak'taki bir depoya da düzenlenen baskın sonucu, Coşkun K, Rahmi T, Zeki A. ve Celal E. gözaltına alındı.

İmalathane ve depo olarak kullanıldığı belirlenen yerlerde yapılan aramalarda, 94 koli içerisinde değişik markalarda 1122 şişe sahte viski, 50'şer kiloluk içerisinde saf alkol bulunan 2 adet varil, 1500 litrelik viski tankı, bir adet elektrikli kapak basma makinesi, 22 adet boş su damacanası, 1 adet koli bandı makinesi, 25 adet boş rakı şişesi, 1 adet alkol ölçüm aleti, 220 adet karton kutu ile değişik markalarda viski etiketi ele geçirildi. Şüphelilerin nakliye için kullandığı 2 araca da el konuldu.

Haberin Devamı

Daha önce de sahte içki üretmekten yakalanan Yavuz Ç. ile diğer 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!