Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi partide? Gaziosmanpaşa'nın mevcut Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi partide Gaziosmanpaşanın mevcut Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 11:12

İstanbul'un 39 ilçesinden biri olan Gaziosmanpaşa, kentin Avrupa Yakası olarak adlandırılan kısmında yer alıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hangi partide olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Öte yandan Gaziosmanpaşa'nın mevcut Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın kim olduğu ve kariyeri de sorgulanıyor. Peki, Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi partide?

Haberin Devamı

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 2014 Yerel Seçimleri'nde hangi parti tarafından kazanıldığı ve mevcut belediye başkanının kim olduğuna dair bilgiler, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi merak ediliyor. İşte, konuya ilişkin detaylar ve Gaziosmanpaşa mevcut Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta hakkında bilgi...

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti adayı Hasan Tahsin Usta seçimleri kazandı ve o tarihten bu yana Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden aday olarak mevcut başkan Hasan Tahsin Usta'yı gösterdi.

MEVCUT BAŞKAN HASAN TAHSİN USTA KİMDİR?

Hasan Tahsin Usta, 1959 Trabzon doğumludur. 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. Kentsel Dönüşüm üzerine Yüksek Lisans eğitimi aldı. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Haberin Devamı

İstanbul Metro Projelerinde proje mühendisi olarak görev yaptı. Ulaşım, Trafik, Kentsel Dönüşüm, GİS, İmar ve Planlama ile yurt içi-yurt dışı teknolojik gelişmelerin ülkemize entegrasyon çalışmalarının yapılmakta olduğu özel şirkette yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

1994 yılında Yerel Yönetimler Eğitimi aldı. 1994 – 1999 yılları arasında Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyeliği ve İmar Komisyon Başkanlığı yaptı.

1999 – 2003 yılları arasında İstanbul İl Genel Meclisi Bayındırlık Kom. Başkanlığı ve AK Parti Grup Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 

Görev yapmakta olduğu Sivil Toplum Örgütleri :

Türk Kızılayı Derneği Başkanlığı,

Kentsel Dönüşüm İnovasyon Merkezi Derneği Başkanlığı,

Piri Reis Harita Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği,

İstanbul Esnaf Sanatkarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği,

İstanbul Dostluk Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!