Gaziantep'te vahşet! Sopalarla dövüp evinin önüne bıraktılar, hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte vahşet Sopalarla dövüp evinin önüne bıraktılar, hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2021 12:30

Gaziantep'te boş arazide sopalarla dövülüp evinin önüne bırakılan Vakıf Ertürk (41), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı, 7 kişinin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler, 3 araç ile esnaflık yapan Vakıf Ertürk’ün Saçaklı Mahallesi’ndeki evine geldi. Evden çıkan Ertürk, yanındaki kişilerle mahalleden ayrıldı.

Akşam saatlerinde Ertürk, evinin önünde kanlar içinde bulundu. Çağırılan ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ertürk, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 3 çocuk babası Ertürk'ün cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ismi açıklanmayan bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin verdiği ifade doğrultusunda Ertürk'ün evinden alınıp boş araziye götürülerek sopalarla dövüldüğü, olayla ilgili 7 kişinin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!