Gaziantep'te acı olay! Haber alamayan komşuları polisi aradı ve...

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte acı olay Haber alamayan komşuları polisi aradı ve...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 14:53

Gaziantep'te 67 yaşındaki Recep Altun, yalnız yaşayan annesinin soba temizliğini yapmak için gece onun evinde kaldı. Anne-oğuldan haber alamayan komşuları polise haber verdi. Polis ekiplerinin içeri girmesiyle Recep Altun'un cansız bedeni bulundu. Baygın olan annesi Fevziye Altun ise, Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fevziye Altun'un durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Olay, öğle saatlerinde Hasırcıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Emekli belediye işçisi Recep Altun, yalnız yaşayan annesinin ihtiyaçlarını karşılamak ve soba temizliği yapmak için gece onun evinde kaldı. Sabah evdeki bazı işleri yaptıktan sonra dinlenmek için uzanan anne ve oğlundan haber alamayan komşuları, kapıyı çaldı, açan olmayınca da polise haber verdi. 

ANNE-OĞUL HAREKETSİZ BULUNDU

Adrese sevk edilen polis ekipleri, çilingirin kapıyı açmasıyla eve girdi. Anne ve oğlunu hareketsiz bulan ekipler, sağlık ekibi çağırdı. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Recep Altun'un yaşamını yitirdiği belirlendi, baygın olan annesi Fevziye Altun ise, Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Altun'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Recep Altun'un cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!