Gazetecileri ikinci kez dinledi

Güncelleme Tarihi:

Gazetecileri ikinci kez dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2009 00:51

İÇİŞLERİ Bakanı Beşir Atalay, “demokratik açılım” çalışmaları çerçevesinde dün İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde gazetecilerle bir araya geldi.

Atalay, 4 saat süren basına kapalı toplantıdan sonra, gazetecileri dinlediğini ve detaylı değerlendirmeler aldığını belirtti. Kendisi için çok yapıcı, çok faydalandığı bir toplantı olduğunu, dinleyici olarak daha çok notlar aldığını bildiren Atalay, “Ben ‘bu, kardeşlik ve huzur projesi’ diyorum. Ülkemizin inşallah daha güzel günleri için yürüttüğümüz. Hep basınımızın desteğini istedik. Bu, siyasi bir proje değil. İnşallah hepimizin, çocuklarımızın daha güzel günler yaşaması için, korkusuz, endişesiz, terörsüz günler yaşamamız için yürüttüğümüz bir çalışmadır. Hepinizin desteğini bekliyoruz” dedi. Toplantıya Nuray Mert, Emre Aköz, Murat Belge, Nevzat Çiçek, Abdurrahman Dilipak, Mehmet Metiner, Soli Özel, İbrahim Karagül, Mahmut Övür, Orhan Miroğlu, Avni Özgürel katıldı.

Kürt açılımı komisyonu

Atalay, bugün de partisini dinleyecek. Toplantıda, Kürt açılımına katkı sağlanması amacıyla parti içinde de bir komisyon kurulması öngörülüyor. Komisyon, medya ve kamuoyuyla iletişim faaliyetlerinde bulunacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!