Gazete manşetiyle gitmem

Güncelleme Tarihi:

Gazete manşetiyle gitmem
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2009 15:24

Haberin Devamı

- Sevigen adaylık için 600 bin dolar istedi iddiası yapıldı. Hatta bazıları dedi ki niye hep Sevigen’in adı karışıyor? Ben de dedim ki yargıya gittim dedim.

- Bu iddialar bir kasete dayanıyormuş. Niye çıkmıyor kaset ortaya 15 gün geçti üzerinden neden çıkmıyor. Çünkü bir kampanya yapılıyor. Kaset çıksın ortaya siyaseti bırakacağım

- Herkesin talepleri olabilir. Zaman zaman benim de taleplerim oluyor. Ama taleplerimiz olmadı diye insanları karalayamayız.

- Sonra bir iş adamı çıktı benim ona fatura kesmesini ve paranın partide kalmasını istediğimi söyledi.

- Şahit olarak bir söz yazarı adam vardı. Dedi ki iyi ki ben ölmemişim hayattayım

- Ardından bir rant ittifakı manşeti var. Olaya bakıyorum benim burada rolüm ne diye anlayamıyorum.

- En son bugün çıkan olay var. Üzülüyorum ama her şeyin bir cevabı var

Haberin Devamı

- Erel inşaat Erdoğan zamanında almış inşaatı. Sonra mahkeme kararıyla yeni bir imar planını büyükşehire onaylatmış. Bundan sonra benim rolüm bu konuda sadece arsa alışverişi yapan kişileri tanıştırmış olmam. Hatta şirketin sahibi bana size nasıl teşekkür edebiliriz dedi. Ben de 40 fakir çocuğu giydir yeter dedim.

- Hatta benim adım duyulunca büyükşehirde imar planı küçülmüş.

Bana ortaklık teklif ettiler. Önce bir protokol imzalandı. Ben de evimi satayım dedim ama para yetmedi ve anlaşma sağlanmadı. Ayrıca imar ile ilgili en ufak bir değişiklik olmadı. Benim şirketimden o inşaat şirketine bir kuruş gitmemiştir. Bunlar hesaplarım incelenirse görülebilir.
Aradan 5 yıl geçmiş bu arada bana 1 TL verilmişse hemen istifa ederim.
Benim yaptığım çok etik bir şey değil ama bir iş yapacaksak paramızla yapalım dedik ama olmadı. Bu konuda benim alnım açık, çocuklarıma 1 kuruş haram yedirmedim.

SORU: Dengir Mir Mehmet Fırat içinde bazı iddialar ortaya atıldı. İspatlanamamasına rağmen partisini yıpratmamak için istifa etti?

- Ben buraya milletin gücüyle geldim. İki tane manşetle gitmem. İspat etsinler.

Biz milletvekiliyiz. Günde elli kişinin işini halletmeye çalışıyoruz. Borçlarını erteletmeye çalışıyoruz. Yeri geliyor kız istemeye gidiyoruz. Biz sokaktaki milletvekiliyiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!