Fuhuş çetesine darbe

Güncelleme Tarihi:

Fuhuş çetesine darbe
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da yabancı uyruklu kadınları para karşılığı erkeklere pazarlayan bir şebekenin elebaşışı ile 4 üyesi operasyonla yakalandı

ANTALYA'da polisin uzun süredir peşinde olduğu fuhuş şebekesi 2 ay süren bir operasyon sonunda çökertildi. Şebekenin patronu Turgay Okuldaş ve 4 elemanı yakalandı. Operasyon sırasında şebeke tarafından Moldovya, Ukrayna ve Rusya'dan getirilen yaşları 17 ile 21 arasında değişen 20 hayat kadını gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekiplerinin operasyon sonunda yaptıkları incelemede şebeke patronu Okuldaş'ın 100. Yıl, Meltem ve Lara semtlerinde ev kiralayarak hayat kadınlarını buralarda barındırdığı belirlendi. Hayat kadınlarının erkeklere ise kent merkezindeki üç ünlü otelde pazarlandığı anlaşıldı.

Polis, şebeke patronu Turgay Okuldaş'ın Antalya'da ‘‘Boksör’’ lakabı ile tanındığını ve kendisine zaman zaman polis süsü verdiğini açıkladı. Fethiye, Bodrum ve Antalya üçgeninde faaliyet gösteren şebekenin, bir hayat kadınının pazarlandığı erkekle ters ilişkiye girmek istememesi sonucu dövüldükten sonra kaçması üzerine ortaya çıkartıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!