Flaş gelişme! Yeri tespit edildi... Basıldı

Güncelleme Tarihi:

Flaş gelişme Yeri tespit edildi... Basıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 19:33

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, Çiftlik Bank'ın Balıkesir'deki Bitcoin fabrikasını bastı. Operasyonda Çiftlik Bank'ın firari muhasebe sorumlusunun da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Binlerce kişinin dolandırıldığı Çiftlik Bank soruşturmasında, daha önce düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen dijital materyaller ve bilgiler doğrultusunda, Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, Balıkesir'deki Bitcoin fabrikasının yerini tespit etti. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte fabrika basıldı. Ekipler, baskında,  sanal para "bitcoin madeni" üreten tesislerdeki dijital materyallere ve makinelere el koydu.

Flaş gelişme Yeri tespit edildi... Basıldı



Polis soruşturmada, Çiftlik Bank'ın firari muhasebe sorumlusunun da gizlendiği evi belirledi. Çiftlikbank organizasyonunda kurulan Fame Game Hayvancılık ile Çiftlik Bilgi İşlem isimli firmanın muhasebe işlemlerini takip eden K.K. mali müşavirlik ofisinde gözaltına alındı. Dolandırıcıkla bağlantılı 5 kişi daha gözaltına alındı. 6 kişinin emniyette sorguya alındığı bildirildi.

Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Mehmet Aydın, basılan Bitcoin fabrikasında çekilen görüntülerini üyelerinin güvenini tazelemek için internetten paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Flaş gelişme Yeri tespit edildi... Basıldı

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!