Fırat Delikanlı kimdir? Fırat Delikanlı olayında son durum... Kıskıvrak yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Fırat Delikanlı kimdir Fırat Delikanlı olayında son durum... Kıskıvrak yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2021 21:10

Fırat Delikanlı olayında son durum kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Kendisini Fırat Delikanlı olarak tanıtan Fırat K, eşcinsel olduğunu iddia ettikleri engelli bir genci darp ettikten sonra kayıplara karıştı. Olayın ardından soruşturma açılırken polis her yerde Fırat K'yı aramaya başladı. Fırat K. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün Gölcük'te yaptığı operasyonla yakalandı. Darp edilen Engin E isimli kişinin şikayetçi olması üzerine soruşturmanın kapsamı genişletildi.

Haberin Devamı

Bir dönem Aydın'da da yer alan Fırat K. kendisini sosyal medya üzerinden 'Fırat Delikanlı' ismiyle tanıtıyor. Bir süredir İzmit'te bulunan Fırat K., darp ettiği Engin E. gibi işitme engellidir. Engin E., Fırat K. isimli şahısla aralarında geçen olayı şu şekilde anlatıyor;

“Aydın’da yaşıyorum. Benim gibi işitme engelli olan Fırat’ı da Aydın’dan tanıyorum. 22 Mart günü beni cep telefonumdan aradı. İzmit’e gelmemi hediyelik eşya işi olduğunu belirtti. Ben de işsiz olduğum için kabul ettim. İzmit Otogarı'na geldiğimde iki kişi yanıma geldi. Fırat’ın kendilerini gönderdiğini söylediler, tramvaya binerek bir kafeye gittik. Burada Fırat bekliyordu. Oturduk sohbet ettik. Sonra hediyelik eşyaları bana verdi. Ben de hemen kafe önünde satışı gerçekleştirdim. 150 lira kazandım. Fırat’la anlaşmamız yarı yarıya olacaktı. Sonra Fırat’ın yanında bulunan aynı zamanda işitme engelli olan 4 kişiyle birlikte araçla dağ evine gittik. Toplam 6 kişiydik. Alkol aldık. Sonra ben kazancım olan yarı parayı Fırat’tan istedim. Fırat’ın yanında bulunan kişi vermiyoruz dedi. Sonra küfür etmeye başladı."

Haberin Devamı

İzmit'te işitme engelli Engin E.’ye şiddet uygulayan Fırat K. hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından soruşturma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

Şiddet görüntüleri ile gündeme gelen Fırat K. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün Gölcük'te yaptığı operasyonla gözaltına alındı. Fırat K.'nın polisi görünce kaçmaya çalıştığı ancak kıskıvrak yakalandığı belirtildi.

KAVGADA YAKALANDI

İşitme engelli Engin E.'ye uyguladığı şiddete ait görüntüler sosyal medyada yayınlanınca büyük tepki çeken Fırat K.'nin kavgaya karışınca yakalandığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, İzmit’te kavga ihbarına giden polis ekipleri, gözaltına aldıkları şüphelileri polis merkezine götürdü. Burada yapılan kimlik kontrolünde ise, şüphelilerden birinin Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında ‘adam öldürmeye teşebbüs’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından yakalama kararı çıkartılan Fırat K. olduğu belirlendi. Hemen gözaltı işlemi yapılan Fırat K., sorguya alındı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!