Finans bilgileri parmağınızın ucunda

Güncelleme Tarihi:

Finans bilgileri parmağınızın ucunda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

Yapı Kredi’nin www.teleweb.com.tr adresinde hayata geçen finansal hizmetler portalı, finans portalı Teleweb ve bireyselleştirilmiş finans hizmetlerinin sunulduğu Telewebclub’ı tek noktada birleştirdi. Tasarımı yenilenen portal, kullanıcılarına finansal bilgi kaynakları, güvenli alışveriş platformu, çevrimiçi müşteri hizmetleri ve İnternet şubesi hizmetlerini tek bir ortak yapı üzerinden sunuyor.

Yeni yapılanmanın en büyük özelliği tüm bu servislerin tek kapı/tek parola anlayışıyla biçimlendirilmiş olması. Bu sayede Yapı Kredi müşterileri bireyselleştirilmiş finans uygulamaları ve İnternet bankacılığı hizmetlerine ulaşmak için iki ayrı isim ve parolayı hatırlama zahmetinden kurtuluyorlar.

Hizmetler herkese açık

Yapı Kredi müşterisi olsun olmasın herkesin üye olabildiği finansal hizmetler portalında bilgilendirme ve hatırlatma, kişisel ajanda, yatırımcı stratejileri, finansal analizler, Anadolu Ajansı ekonomi haberleri, güncel piyasa bilgileri ve hesaplama araçları gibi hizmetlerin tamamına ulaşılabiliyor.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları ve Teknoloji Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Tülay Güngen, bu yeni yapılandırma hakkında şunları söylüyor: "Bu sistemi iki parça olarak yapılandırdığımız dönemlerde herkes İnternet bankacılığı yapmak istemeyebilir diye düşünmüştük. Ancak zamanla kullanıcı alışkanlıkları değişti ve İnternet bankacılığı bir lüksten öte, bir ihtiyaç olarak algılanmaya başladı. Tek kapı/tek parola sistemine geçişle müşterilerimizin bu yöndeki talebine cevap vermeyi hedefledik."

SÜRPRİZ FONKSİYONLAR

Güngen, portaldaki yeni yapılanmanın müşterileri için son derece faydalı uygulamaları beraberinde getirdiğinin de özellikle altını çiziyor: "Örneğin portala yerleştirdiğimiz iletişim seçenekleriyle üyelerimizin hizmetlerimiz hakkındaki görüş, öneri ve şikayetlerine kısa mesaj, e.posta veya anında mesajlaşma yoluyla çok daha hızlı geri dönüş alabilecekleri bir bilgilendirme altyapısı oluşturduk. Kullanıcılarımız portalın derinliklerine indikçe daha pek çok sürprizle karşılaşacaklar."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!